Klanttevredenheid
9

Nederlandstalige Artiest

  • van
  • 10
  • Items per pagina:
  • 24
  • 60
  • 120

Voor elk feest, van grote evenementen tot kleine privé gelegenheden, verzorgt Viking Entertainment  de muzikale omlijsting. Als u opzoek bent naar een grote Nederlandstalige artiest of meerdere Nederlandse artiesten, kunt u bij Viking Entertainment terecht.
 

Nederlandse artiest boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment


Viking Entertainment beheert dankzij jarenlange ervaring een groot netwerk en zakenpartners. Daardoor kan Viking alle Nederlandstalige artiesten boeken voor uw feest of evenement. JannesFrans Duijts, André Hazes, Gerard Joling en Marco Borsato zijn de revue al gepasseerd. Ook de wat minder bekende Nederlandse artiesten zijn te boeken bij Viking.
 

Boekingen van een Nederlandse artiest


Het verzorgen van de muzikale omlijsting van festivals en evenementen met veel Nederlandstalige artiesten, is voor het team van Viking dagelijkse kost. Elke dag hebben wij te maken met namen als Django Wagner, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Nielson en Henk Dissel. Een Nederlandstalige artiest boeken of meerdere Nederlandse artiesten inhuren, zoek dan contact op met Viking Entertainment. Het team van Viking staat heel de week voor u klaar en te popelen om met u zaken te doen.

Filter
Subcategorie.
€ 0,- / € 5995,-
Genre.
Gelegenheid.
Thema's.
Instrumenten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095