Klanttevredenheid
9
Xander de Buisonje boeken

Wil je Xander de Buisonjé boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Xander de Buisonjé voor een evenement.

Biografie Xander de Buisonjé

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 gaf Xander met Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall. Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland. Eén van zijn laatste singles 'De Wereld Redden’ bereikte de top 10 in iTunes en met zijn laatste album 'Xander in Concert’ scoorde hij een gouden plaat. In 2014 en 2015 tourde hij door verschillende theaters in Nederland met zijn interactieve theatershow "Xander Omarmt".

Xander is inmiddels ook een gevestigd presentator. Hij presenteert al zeven keer op rij De Vrienden van Amstel LIVE! Daarnaast presenteerde hij Studio 9, De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’.

Xander is een artiest, een entertainer, een presentator maar bovenal, een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug. Naast zijn muzikale activiteiten zet Xander zich ook in voor Make-A-Wish Nederland. Hier verbindt hij sinds 2014 de allerkleinsten aan hun grootste wens. Daarnaast zet Xander zich sinds oktober 2015 in als ambassadeur van dance4life om samen met jongeren te werken aan een wereld zonder aids. Met muziek wil hij de jongeren bereiken, verbinden, inspireren en op deze manier écht een verschil maken. Xander hoopt dat hij in de toekomst met zijn talent en zijn muziek steeds meer mensen aan elkaar kan verbinden.

Xander de Buisonjé boeken doe je bij Viking Entertainment!

Xander de Buisonjé boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Xander de Buisonje boeken

Xander de Buisonje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Xander de Buisonje boeken
Xander de Buisonje boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095