Klanttevredenheid
9

Feestband

Een feestband geeft u het gevoel van kwaliteit en kennis. U ziet, hoort en ervaart live een unieke beleving, een sensationele ervaring. Een feestband boeken voor uw feest of evenement? Kies een band die kwaliteit levert, dat is een garantie voor een geslaagde en onvergetelijke avond.
 • van
 • 4
 • Items per pagina:
 • 24
 • 60
 • 120
Zoekt u een leuke feestband op uw evenement? Wilt u uw bieromzet laten stijgen? Zoek dan niet langer! Viking Entertainment is de specialist in het boeken van een feestband. Viking Entertainment gaat met u rond de tafel zitten voor het bepalen van de juiste feestband met de juiste prijs. Zo boekt u altijd de juiste partyband. Vindt de perfecte band op onze website of neem contact op met een van onze enthousiaste medewerkers. 

Feestband De Coronas
Afbeelding: Feestband – De Coronas
 

Feestband boeken 

Voor elk feest, van kleine privé gelegenheden tot grote evenementen, verzorgt Viking Entertainment al jaren de muzikale omlijsting. Als u opzoek bent naar een partyband of feestband kunt u zeker bij Viking Entertainment terecht! Een partyband of een feestband boeken voor uw feest of evenement is voor ons geen probleem, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste band voor uw evenement. Dé perfecte feestband boeken voor uw evenement is vaak een lastige klus, dit omdat het een hele investering is en u misschien geen idee heeft wat er allemaal mogelijk is. Viking Entertainment kan u helpen voor de juiste prijs de perfecte partyband te boeken. Met uiteenlopende gages is er voor elk budget wel wat wils. We kijken er naar uit om samen met u opzoek te gaan naar het perfecte entertainment voor uw gelegenheid. 
 

Viking Entertainment helpt u een passende feestband te vinden

Een passende feestband vinden voor uw feest of evenement is maatwerk. Viking Entertainment biedt een groot aanbod aan uiteenlopende feestbands. We kunnen ons voorstellen dan niet iedere band u aanspreekt of bij u bekend is. Viking Entertainment kent de bands goed en door te luisteren naar uw specifieke wensen en budget kunnen wij een aantal geschikte feestbands aan u voorstellen. We helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste band. Ook kunt u op onze website van iedere feestband een biografie lezen en een impressie video bekijken. 
 

Drie feestbands alvast uitgelicht

 • Hermes House Band
  Wie kent de hit ‘I will survive’ niet!? Al meer dan 30 jaar is De Hermes House Band is dé ultieme feestband en maakt van ieder feestje een onvergetelijke ervaring!
 • De Coronas
  De Coronas bieden alle ingrediënten om uw feestje naar hogere sferen te leiden. Ze stonden al op Pinkpop, Paaspop, het Holland Heineken en in TV programma De Dereld Draait door.
 • Lekke Band
  Lekke Band staat voor één groot feestfestijn! Deze (te) gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten en maakt van ieder evenement een dolle boel! 

Dit is natuurlijk nog maar een fractie van ons totale aanbod aan gekke feestbands. Nieuwsgierig naar de rest van onze feestbands? Bekijk ze bovenaan deze pagina allemaal!

Feestband
Afbeelding: Feestband – Hermes House Band
 

Partybands

Wilt u een feestband boeken en bent u opzoek naar professioneel advies? Bel dan eens met Viking Entertainment. Met veel ervaring en creativiteit geven we suggesties voor een partyband of feestband. Een feestband boeken voor een evenement is voor ons geen probleem, alles is bespreekbaar. Dus wacht niet langer en vind samen met Viking Entertainment dé perfect partyband of feestband voor uw evenement. 
Filter
Subcategorie.
€ 0,- / € 5950,-
Genre.
Gelegenheid.
Thema's.
Instrumenten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095