Klanttevredenheid
9
Broadway boeken

Wil je Broadway boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Broadway voor een evenement.

Biografie Broadway

Broadway staat al jaren aan top in het circuit van de coverbands, is mega allround, weten elke feesttent, pleinfeest of andere party op zijn kop te zetten maar zijn ook uitstekend geschikt als bruiloftband!

Door Broadway te boeken voor uw evenement, is succes keer op keer gegarandeerd. Broadway kan het beste omschreven worden als een sfeermakende band met klasse en hoogstaand entertainment.

Broadway boeken

Broadway kent al een lange historie. De band staat ondertussen al 25 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 25 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. Met een solide basis draait deze band al jaren in de top van de entertainment. Elke keer zoekt de band weer naar een verrassing om zo elk optreden uniek te maken.

Broadway heeft een onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Bekijk hierboven de promovideo van Broadway. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent en van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event.

Wanneer je Broadway boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad, en daar zorgt Broadway dan ook alles voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen. Hierdoor is Broadway super allround en dus de perfecte band voor uw event. Broadway boeken is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit. Dat is Broadway.

Boekingen van Broadway

Wanneer je Broadway boekt voor uw event ontvang je de ideale band om mee samen te werken. Met een goede crew en band zullen zij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en jezelf daar niet druk over hoeft te maken. Omdat Broadway al door heel Nederland heeft gespeeld kennen ze al veel locaties, waardoor ze overal op in kunnen spelen. Kortom wanneer je Broadway boekt is succes gegarandeerd. 

Broadway boeken doe je bij Viking Entertainment!

Broadway boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze allround coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Broadway boeken?

EUR Prijs v.a. € 3295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Broadway boeken
Broadway boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095