Klanttevredenheid
9

Broadway boek je bij Viking

Broadway boeken doe je exclusief bij Viking Entertainment. Broadway staat al jaren aan top in het circuit van de coverbands, is mega allround, weten elke feesttent, pleinfeest of andere party op zijn kop te zetten maar zijn ook uitstekend geschikt als bruiloftband!

Door Broadway te boeken voor uw evenement, is succes keer op keer gegarandeerd. Broadway kan het beste omschreven worden als een sfeermakende band met klasse en hoogstaand entertainment.

Broadway kent al een lange historie. De band staat ondertussen al 25 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 25 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. Met een solide basis draait deze band al jaren in de top van de entertainment. Elke keer zoekt de band weer naar een verrassing om zo elk optreden uniek te maken.

Broadway heeft een onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Bekijk hierboven de promovideo van Broadway. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent en van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event.

Wanneer je Broadway boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad, en daar zorgt Broadway dan ook alles voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen. Hierdoor is Broadway super allround en dus de perfecte band voor uw event. Broadway boeken is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit. Dat is Broadway.

Broadway boeken - ideaal om mee te werken 
Wanneer je Broadway boekt voor uw event ontvang je de ideale band om mee samen te werken. Met een goede crew en band zullen zij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en jezelf daar niet druk over hoeft te maken. Omdat Broadway al door heel Nederland heeft gespeeld kennen ze al veel locaties, waardoor ze overal op in kunnen spelen. Kortom wanneer je Broadway boekt is succes gegarandeerd. 
Broadway boeken - exclusief bij Viking Entertainment
Broadway is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Neem voor informatie vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de prijs, beschikbaarheid etc. Onze collega's staan klaar voor je!

Broadway boeken?

EUR Prijs v.a. € 2895,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095