Klanttevredenheid
9
First Class Flamingos

Wil je First Class Flamingos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van First Class Flamingos voor een evenement.

Biografie First Class Flamingos

De First Class Flamingo’s hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Deze 6 beroepsmuzikanten hebben ieder een breed cv aan podiumervaring en weten precies hoe ze op jouw feest het dak eraf moeten spelen. Bruiloft of festival, bedrijfsfeest of borrel, deze energieke band krijgt gegarandeerd de zaal aan het dansen.Iedereen houdt van goede muziek, maar smaken verschillen en de First Class Flamingo’s spelen hier met liefde op in. Van funky hits tot zomerse danstracks, van zeroes heroes tot Nederlandstalig, van Bruno Mars tot Beyoncé, you name it! de band speelt tientalle songs in medley-vorm, zo is er voor ieder wat wils.Heb je de video al bekeken? Mooi zo, dan heb je inmiddels een goede indruk gekregen. Om jou nu nóg meer zekerheid te geven voor je knalfeest nodigen we je ook graag uit voor een meet & greet met de band. Meld je aan voor één van de exclusieve kijksessies van First Class Flamingos voor een gratis voorproefje.

First Class Flamingos boeken doe je bij Viking Entertainment!

First Class Flamingos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

First Class Flamingos boeken?

EUR Prijs v.a. € 3995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
First Class Flamingos
First Class Flamingos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095