Klanttevredenheid
9

Groep

  • van
  • 3
  • Items per pagina:
  • 24
  • 60
  • 120

Wilt u een pop groep boeken en bent u opzoek naar professioneel advies? Bel dan eens met Viking Entertainment. Viking kan u helpen om voor de juiste prijs de perfecte groep te boeken. Met een groot netwerk en zakenpartners kan Viking alle pop groepen boeken voor uw feest of evenement. De Corona’s, Djumbo en Los Angeles The Voices zijn bijvoorbeeld de revue al gepasseerd. Graag geven wij u advies om uw evenement te voorzien van top-entertainment! Een pop groep boeken of meerdere pop groepen inhuren, zoek dan contact op met Viking Entertainment. 

Wilt u bekende duo’s boeken en bent u opzoek naar professioneel advies? Bel dan eens met Viking Entertainment. Met veel ervaring en creativiteit geven we u suggesties over bekende duo’s. Een bekend duo boeken of voor een evenement meerdere bekende duo’s boeken, is voor ons geen probleem, alles is bespreekbaar. Een bekend duo boeken is vaak een lastige klus. Allereerst is het een hele investering en daarbij heeft u misschien geen idee wat de mogelijkheden zijn. Viking Entertainment kan u helpen om voor de juiste prijs een bekend duo te boeken. Met uiteenlopende gages is er voor elk budget wel wat wils. We zien er naar uit om samen met u opzoek te gaan naar het perfecte entertainment voor uw gelegenheid. Bekende duo’s inhuren? Bel Viking Entertainment!

Wilt u een popgroep jaren 70 boeken en bent u opzoek naar professioneel advies? Bel dan eens met Viking Entertainment. Met veel ervaring en creativiteit geven we u suggesties voor een goede popgroep jaren 70. Popgroepen jaren 70 boeken is vaak een lastige klus. Allereerst is het een hele investering en daarbij heeft u misschien geen idee wat de mogelijkheden zijn. Viking Entertainment kan u helpen om voor de juiste prijs de perfecte Belgische popgroep te boeken. Met uiteenlopende gages is er voor elk budget wel wat wils. We zien er naar uit om samen met u opzoek te gaan naar het perfecte entertainment voor uw gelegenheid. Een popgroep jaren 70 inhuren? Bel Viking Entertainment!

Filter
Subcategorie.
€ 0,- / € 3975,-
Genre.
Gelegenheid.
Thema's.
Instrumenten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095