Klanttevredenheid
9

Groep

  • van
  • 5
  • Items per pagina:
  • 24
  • 60
  • 120

Bekende groep boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment


Wilt u een popgroep boeken en bent u opzoek naar professioneel advies? Bel dan eens met Viking Entertainment. Viking kan u helpen om voor de juiste prijs de perfecte groep te boeken. Met een groot netwerk en zakenpartners kan Viking alle popgroepen boeken voor uw feest of evenement. The Boyband Battles, Re-Play en LA The Voices zijn bijvoorbeeld de revue al gepasseerd. Zo kunt u popgroepen beoken uit de jaren '70, de jaren '80 de jaren '90 en zelfs de '00. Graag geven wij u advies om uw evenement te voorzien van top-entertainment! Een popgroep boeken of meerdere popgroepen inhuren, zoek dan contact op met Viking Entertainment. 

Bekende duo’s boeken doe je bij Viking Entertainment. Met veel ervaring en creativiteit geven we u suggesties over bekende duo’s. Een bekend duo boeken of voor een evenement meerdere bekende duo’s boeken, is voor ons geen probleem, alles is bespreekbaar. Bekende duo's als Helemaal Hollands, New Timeless, PartyfrieX, Nick & Simon en 2 Brothers On The 4th Floor zijn allemaal te boeken bij Viking Entertainment.

Een bekende groep boeken voor uw evenement? Viking is uw partner!

Een bekend duo boeken is vaak een lastige klus. Allereerst is het een hele investering en daarbij heeft u misschien geen idee wat de mogelijkheden zijn. Viking Entertainment kan u helpen om voor de juiste prijs een bekend duo te boeken. Met uiteenlopende gages is er voor elk budget wel wat wils. We zien er naar uit om samen met u opzoek te gaan naar het perfecte entertainment voor uw gelegenheid. Bekende duo’s inhuren? Bel Viking Entertainment!

Filter
Subcategorie.
€ 0,- / € 3975,-
Genre.
Gelegenheid.
Thema's.
Instrumenten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095