Klanttevredenheid
9
C.V. De Kapotte Kachels

Wil je C.V. De Kapotte Kachels boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van C.V. De Kapotte Kachels voor een evenement.

Biografie C.V. De Kapotte Kachels

Carnavalsartiesten C.V. De Kapotte Kachels gaan door het leven onder het motto "Roken en Uitgaan", tenminste met Carnaval dan., tenminste met Carnaval dan. En niet geheel onverdienstelijk, C.V. De Kapotte Kachels hadden dé Carnavalskraker van 2019 namelijk: "Terug Over De Maas". Hun debuutsingel werd in elke kroeg meerdere malen per dag gedraaid en was tevens de grootste Carnavalshit in heel Brabant.

Terug Over De Maas gaat over toeristen uit de randstad die met verkeerde intenties Carnaval komen vieren in het zuiden des lands. Vanwege vele herkenningspunten van vele Brabanders en zelfs Limburgers werd "Terug Over De Maas" van C.V. De Kapotte Kachels een regelrechte hit en resulteerde in vele boekingen in hun eerste jaar van bestaan, niet gek voor een beginnende Carnavals act.

C.V. De Kapotte Kachels boeken doe je bij Viking Entertainment!

C.V. De Kapotte Kachels boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Carnavalsact. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

C.V. De Kapotte Kachels boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
C.V. De Kapotte Kachels
C.V. De Kapotte Kachels
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095