Klanttevredenheid
9

Over Viking

Viking Entertainment Group bestaat als entertainmentbedrijf al meer dan 50 jaar. Onder de naam Viking Productions opereerde het bedrijf sinds de oprichting jarenlang vanuit het Noord-Limburgse Stramproy, maar sinds 2000 is het hoofdkantoor gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther en werd de naam gewijzigd in Viking Entertainment.

Naast het hoofdkantoor kent het bedrijf meerdere vestigingen in Hilversum, Delden en Emmen alsmede diverse regiokantoren in Limburg, de Achterhoek, Salland en Drenthe. Anno 2023 wordt er met ruim 20 medewerkers dagelijks gewerkt aan entertainment-programma's in binnen- en buitenland voor festivals, clubs, feesttenten, televisieprogramma's, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen.
 
Naast Viking Entertainment vallen ook de navolgende labels en merken onder de Viking Entertainment Group: BURO2010SODIFFERENT AgencyViking Events, Viking TheaterproductiesStimmungsburo, Alpaca-AgencyViking Travel en FRNTLViking Entertainment en BURO2010 hebben een groot exclusief bestand van artiesten, bands en DJ's en een zeer uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse entertainmentwereld.

Binnen de Viking Entertainment Group geldt de zogenaamde "open mind" filosofie. Dat betekent dat trends worden gevolgd, samenwerking met vergelijkbare bedrijven in de branche worden aangegaan en nieuwe initiatieven worden ondersteund. Nieuwe talentvolle ontwikkelingen kunnen worden ondergebracht bij het eigen label FRNTL of bij platenmaatschappijen waar Viking Entertainment nauwe contacten mee onderhoudt.

"We komen allemaal uit het entertainment-circuit, zowel als organisator en muzikant, maar vooral als mens". 

Loop gerust eens binnen in één van onze sfeervolle kantoren.
Onze koffie staat klaar!

Foto: Ton den Dekker en Peter Verbunt (directie Viking Entertainment Group)
© René Kuijs

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095