Klanttevredenheid
9

Over Viking

Viking Entertainment bestaat als entertainmentbedrijf al meer dan 50 jaar. Onder de naam Viking Productions opereerde het bedrijf sinds de oprichting jarenlang vanuit het Noord-Limburgse Stramproy, maar sinds 2000 is het hoofdkantoor gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther en werd de naam gewijzigd in Viking Entertainment.

Naast het hoofdkantoor kent het bedrijf meerdere vestigingen in Delden, Emmen en Nijmegen en diverse regiokantoren in Limburg, de Achterhoek, Salland, Zuid-Holland en Drenthe. Anno 2019 wordt er met ruim 20 medewerkers dagelijks gewerkt aan entertainment-programma's in binnen- en buitenland voor festivals, discotheken, feesttenten, televisieprogramma's, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Viking Entertainment heeft een groot exclusief bestand van artiesten, bands en DJ's en een zeer uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse entertainmentwereld.

Naast boekingen en organisatie vallen de navolgende merken en/of specialistische werkzaamheden ook onder de Viking Entertainment Group: ArtiestenmanagementViking Events, Viking Theaterproducties, Viking Travel, Viking Music (label)SODIFFERENT Agency, Stimmungsburo en BuroNL.

Binnen de Viking Entertainment Group geldt de zogenaamde "open mind" filosofie. Dat betekent dat trends worden gevolgd, samenwerking met vergelijkbare bedrijven in de branche worden aangegaan en nieuwe initiatieven worden ondersteund. Nieuwe talentvolle ontwikkelingen kunnen worden ondergebracht bij het eigen label Viking Music of bij platenmaatschappijen waar Viking Entertainment nauwe contacten mee onderhoud.

"We komen allemaal uit het entertainment-circuit, zowel als organisator en muzikant, maar vooral als mens". 

Loop gerust eens binnen in één van onze sfeervolle kantoren.
De koffie staat klaar!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095