Klanttevredenheid
9

Events

Logo Viking Events bij Viking Entertainment

Viking Events is uw partner bij de organisatie van uw zakelijke evenementen.

Als full-service organisatiebureau staan wij u graag bij in de organisatie en realisatie van uw bedrijfsfeest. Maatwerk, service, persoonlijke aandacht en uitwerking tot het kleinste detail zijn kernbegrippen die wij hoog in het vaandel hebben staan. Of het nu gaat om de organisatie van een kleinschalige meeting of de realisatie van een groots bedrijfsfeest, wij hebben de kennis en het netwerk om uw feest tot het gewenste eindresultaat te brengen.
 
Succesvolle evenementen zijn meer dan alleen heerlijk eten en drinken. Het totale concept moet kloppen. Daarom gaat Viking Events samen met u inventariseren welke boodschap u succesvol vertaald wilt hebben tijdens uw evenement. Hierbij spelen kernbegrippen zoals saamhorigheid, waardering en trots altijd een hoofdrol. Met dit unieke concept en een door ons perfect verzorgde organisatie zorgt dat U zelf heerlijk ontspannen uw happening beleeft. Ons gepassioneerde productieteam staat daar garant voor!

- Personeelsfeest
- Bedrijfsjubileum
- Kick-off
- Klanten-relatiedag
- Open dag
- Incentive

U organiseert een personeelsfeest, personeelsuitje incentive of receptie? Uw bedrijf heeft reden voor een feestavond? Dan krijgt u te maken met zaken die u niet tot uw standaard werkzaamheden behoren! Wij staan u graag bij met advies over bijvoorbeeld vergunningen, terreininrichting, planning, veiligheidsaspecten, horeca adviezen en natuurlijk originele ideeën. Het kan ons niet gek genoeg zjin en laten ons graag uitdagen!

Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op!
 
Foto 1 evenement van Viking Events
Foto 2 evenement van Viking Events

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095