Klanttevredenheid
9

Feest DJ

  • van
  • 7
  • Items per pagina:
  • 24
  • 60
  • 120

EEN FEEST DJ BOEKEN BIJ VIKING ENTERTAINMENT!

Dé perfecte feest DJ boeken of feest DJ inhuren voor uw evenement of feestje doet u bij Viking Entertainment! Wij helpen u met uw boekingen voor een DJ die de juiste sfeer brengt op uw feest. We zijn dus zeker niet alleen een boekingskantoor voor bands en soloartiesten. Viking Entertainment verzorgt ook al jaren de boekingen van DJ’s in heel Nederland. Met veel passie en plezier helpen we onze klanten met het vinden en adviseren over de beste DJ voor uw feest. 
 

Een DJ aansluitend bij uw feest

Feestjes kunnen nogal van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of feestje bij u thuis. Viking adviseert u en we geven suggesties als we uw wensen kennen. Vanuit ervaring en professionaliteit in ons werkveld, hebben we voor elk gage, voor elk persoon en voor elk feest de perfecte DJ. Ons creatieve team staat elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mee te denken over het boeken van een fantastische feest DJ. Daarom zien we ook u graag een keer bij Viking Entertainment, het boekingskantoor voor allround DJ of feest DJ.
 

Voorbeelden van échte party DJ’s

Ondanks dat vrijwel al onze artiesten je feestje kunnen laten losbarsten zijn er een paar échte specialisten op het feest DJ terrein te vinden. Goede voorbeelden hiervan zijn: Mr. Marvin die zijn DJ kwaliteiten perfect weet te combineren met humor, Partido die over een zesde zintuig voor gezelligheid beschikt en Funky Risotto die met hun opblaasmicrofoon ieder feestje laten ontploffen met de populairste meezing hits aller tijden!

Feest DJ Partido
 

Meer feestelijke artiesten boeken

Naast DJ’s boekt u bij Viking Entertainment natuurlijk ook andere artiesten voor uw feest of evenement. Sommige artiesten specialiseren zich zelfs in bepaalde thema’s. Wat dacht je van een untieme feestband, een oktoberfeest band, een bruiloft DJ, Nederlandstalige zangers of carnavalsartiesten? Eigenlijk kunnen we bij ieder thema meerdere passende DJ’s of artiesten verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt bij de organisatie of meer wilt weten van een bepaalde artiest.

Filter
Subcategorie.
€ 0,- / € 5500,-
Genre.
Gelegenheid.
Thema's.
Instrumenten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095