Klanttevredenheid
9
Mr. Marvin

Wil je Mr. Marvin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Marvin voor een evenement.

Biografie Mr. Marvin

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z'n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Mr. Marvin boeken op jouw feest of evenement

Al sinds hij een klein mannetje was(…nog steeds niet echt groot), was hij al bezeten van muziek. De stap naar het podium was daarom snel gemaakt!

Met zijn jarenlange ervaring mixt Mr. Marvin gezelligheid, humor en een tikkeltje ADHD naadloos in elkaar. Interactie en op toegankelijke wijze inspelen op de wensen en behoeften van het publiek, zijn zijn kenmerken!

Maar welk genre mogen we verwachten van Mr. Marvin?? Hij draait gewoon alles! Van de beste dance-classics tot de foutste meezingers echt alles komt voorbij. Maar ook van een setje vette house beats is hij niet vies.

De carrière van Mr. Marvin kent een rijke historie van vette feesten in binnen- en buitenland. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken en is hij onderdeel van het defensie entertainment team. Hierbij trakteert hij de strijdkrachten waar ook ter wereld op een welverdiend feestje.

Daarnaast heeft hij het podium met vele gedeeld, zoals o.a. Kris Kross Amsterdam, Sunnery James & Ryan Marciano, Frans Bauer, Samantha Steenwijk, Frans Duijts, Female Fusion, Flemming, Xander de Buisonje, Jeroen van der Boom en vele  anderen.

Als all-round video DJ geeft Mr. Marvin een extra dimensie aan ieder evenement. Audio en video worden naadloos gemixt op zijn strakke video DJ-Booth en zorgen voor een unieke beleving op ieder event. 

Speciale wensen? Mr. Marvin is ook te boeken voor een avondvullend programma, met of zonder techniek, licht, geluid & Video-DJ booth. Voor iedere feesttent, bedrijfsfeest of festival is Mr. Marvin dé allround DJ, exclusief te boeken bij Viking Entertainment.
 

Mr. Marvin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mr. Marvin boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mr. Marvin boeken?

EUR Prijs v.a. € 595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mr. Marvin
Mr. Marvin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095