Klanttevredenheid
9
Mr. Marvin

Wil je Mr. Marvin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Marvin voor een evenement.

Biografie Mr. Marvin

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z'n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Mr. Marvin boeken op jouw feest of evenement

Als klein mannetje (…nog steeds niet echt groot) was hij al bezeten van muziek. Maar vanaf 16 jarige leeftijd begon hij zijn DJ/entertainment kwaliteiten verder te ontwikkelen. Binnen de kortste keren was hij een graag gezien DJ/entertainer bij Omroep Brabants 'Brabant Party Roadshow'. De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, "La grotte du Yeti" (De Yeti Bar).

Na terugkomst in Nederland ging het snel. Hij werd resident DJ van de Carrousel in ’s-Hertogenbosch en Uden, maar ook buiten de Brabantse steden waren zijn DJ klanken te horen. Wat dacht je van Toff in Gouda, Smithy’s Palace in Eesveen, Jinx in Deurne en nog vele andere zaken.

Mr. Marvin boeken

Maar Nederland is niet al te groot en al snel vond Mr. Marvin de weg naar de internationale discotheken en feestcafé's. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken.
Als video DJ geeft Mr. Marvin een extra dimensie aan ieder evenement. Audio en Video worden naadloos gemixt en zorgen voor een unieke beleving.

Repertoire/Stijl:
- Allround
- Après-Ski
- Dance
- Nederlandstalig
- 70's, 80's en 90's

Mr. Marvin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mr. Marvin boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mr. Marvin boeken?

EUR Prijs v.a. € 450,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mr. Marvin
Mr. Marvin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095