Klanttevredenheid
9

Female Fusion boek je bij Viking

Are u ready to dance?
De naam zegt genoeg: deze vier dames versmelten hun muzikale talenten in een live act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats, aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde 'spark' op de dansvloer.
 

DJ + Vocal + Violin + Percussion
FemaleFusion bestaat uit een combinatie van een female dj, een violiste, een zangeres en een percussioniste. De act brengt diverse sets gedurende maximaal 2 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset van 30 minuten (bijvoorbeeld als ice-breaker of juist tijdens een after-party). Er kan gekozen worden uit 2 genres: lounge en/of dance. Klik hier voor een impressie!
 

Rockin' the stage
De dames hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. In binnen en buitenland worden ze met veel aandacht gevolgd. De veelzijdigheid, het talent en natuurlijk de uitstraling maakt FemaleFusion tot dè act voor next level events en exclusieve feesten. Ben je benieuwd naar hun performance en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Female Fusion boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095