Klanttevredenheid
9

Artiesten boeken


Bent u van plan een feest te geven en u wilt dé perfecte artiesten boeken? Bij Viking Entertainment bent u dan aan het juiste adres. Ook wanneer u een gehele programmering wil voor een dag, avond of zelfs weekend kunt u iedere artiest boeken bij Viking Entertainment.
 

Boek uw favoriete artiest

Een artiest boeken bij Viking Entertainment is kiezen voor een weg met duidelijke afspraken en een veilig gevoel. Wanneer de medewerkers van Viking artiesten boeken doen ze dit geheel vanuit uw wens. Omdat ze doorgaans veel met de verschillende artiesten spreken en ook optredens bezoeken, weten ze als geen ander wat goed perfect is voor uw feest. Een artiest boeken of diverse artiesten boeken is geen moeilijke klus, maar de juiste vinden is een klus waarbij ervaring om de hoek komt kijken. De medewerkers van Viking Entertainment hebben passie voor de muziek en hebben pas een voldaan gevoel als uw feest geslaagd is. Het genieten van een geslaagde avond en positieve reacties is de drijfveer voor het team van Viking.

Artiesten boeken
Afbeelding: Suzan en Freek

Bekende artiest boeken 

Viking weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om uw favoriete bekende artiest te boeken. Het boeken van een artiest geeft vaak een onzeker gevoel bij particulieren omdat het vaak een behoorlijke investering is, denk hierbij aan Maan, Miss Montreal, Gerard Joling of André Hazes

Artiesten boeken kan ook op een manier dat het helemaal geen onzekerheden geeft. Viking Entertainment zorgt dat u van alles op de hoogte bent en zal ervoor zorgen dat de desbetreffende artiest aansluit bij uw feest. Artiesten boeken is soms lastig, maar Viking denkt graag mee over uw programmering of invulling van een feest.
 

Nederlandse artiesten boeken

Bij Viking Entertainment kunt u bijna vele bekende en minder bekende Nederlandse artiesten boeken. Van Johnny Bolk tot Boef en van Guus Meeuwis tot Meau, voor ieder feestje bieden wij een passende artiest. Bekijk hier ons voltallige aanbod aan Nederlandstalige artiesten

Nederlandse artiest boeken
Afbeelding: Guus Meeuwis
 

Diverse genres

Of u nu Nederlandstalig, Rock N Roll, soul, DJ of liever een wat meer tijdloze artiest houdt, bij Viking kunt u een artiest boeken uit vrijwel ieder muziekgenre. Kies bijvoorbeeld voor een carnavalsartiest wanneer u er een (te) gek feestje van wilt maken, voor een DJ voor wanneer er goed gedanst moet worden of wat dacht u van een artiest die zijn of haar bekendheid geniet vanuit een populaire talentenshow. En dat zijn inmiddels heel veel artiesten, ons aanbod is dan ook nog steeds groeiende.
 

Hits van nu

Liefst een artiest boeken die op dit moment een hit scoort? Ook dat is bij Viking Entertainment uiteraard geen enkel probleem! Ons bestand wordt voortdurend geüpdatet en zodra er nieuwe artiesten de hitlijsten veroveren zullen wij ze regelmatig opnemen in ons aanbod. Deze hitlijsten veranderen continu. Zoek daarom vanuit onze homepage naar de naam van de artiest die u wenst te boeken. Alvast een paar suggesties? Check de pagina’s van Flemming en Antoon dan eens!

Artiesten-boeken
 

Hits uit de oude doos

Wilt u graag dat uw feestje of evenement in het teken staat van bekende hits van vroeger? Bekijk dan eens onze pagina waar u 50's 60's & 70's of 80's 90's & 00's artiesten kunt boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ietwat foute 90’s klassieker Captain Jack? Of komt T-Spoon u nog bekend voor? Nog een stukje verder terug in de tijd komen we uit bij nog altijd populaire artiesten, zoals Lee Towers of Anita Meyer. Ze treden nog steeds op en zijn te boeken via Viking Entertainment. Maar ook hedendaagse coverbands kunnen uw wensen uit de oude doos uitstekend in vervulling laten gaan. Hun vaak bijzonder brede repertoire zal u verbaasd doen staan!

Artiest Lee Towers inhuren
Afbeelding: Lee Towers

 

Prijzen artiesten 

De prijzen voor het boeken van artiesten variëren sterk per artiest en tijden. Vraag vrijblijvend online een offerte aan via de pagina van de desbetreffende artiest op onze website. Op deze pagina kunt u trouwens ook direct de beschikbaarheid van de artiest controleren.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095