Klanttevredenheid
9
Gerard Joling boeken

Wil je Gerard Joling boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Joling voor een evenement.

Biografie Gerard Joling

Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen. Gerard Joling maakte zijn professionele debuut in 1980 met de hitsingle ‘Fridaynight Party’ met de groep Kids en Cats. Maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Zijn eerste single ‘Love is in your eyes’ werd meteen een internationaal succes. Van Goud naar Platina en van Platina naar dubbel Platina. En het ging maar door, van ‘Ticket to the Tropics’, ‘Shangri-La’ en ‘Read my Lips’ tot ‘No More Boleros’. Deze songs zorgden ervoor dat Gerard in meer dan 20 landen gevraagd werd voor optredens, waaronder Japan, de Nederlandse Antillen, Zuid-Amerika, Scandinavië de Filippijnen, Hong Kong, Afrika, Canada, Taiwan, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Al met al verkocht hij meer dan zeven miljoen platen in binnen- en buitenland, waarvan er maar liefst 25 met goud en platina werden bekroond.

Dit jaar ging Gerard Joling het duet aan met Tino Martin. Beide kennen elkaar al langere tijd en hier is een mooie vriendschap uit ontstaan. De twee zijn samen de studio ingedoken en de single 'Laat Me Leven' is het eindresultaat.

Gerard is een artiest die inzetbaar is op elk denkbaar evenement. Van bedrijfsfeesten tot festivals en van discotheken tot feesttenten. Gerard Joling weet er op elke locatie er een feest van te maken!

Gerard Joling is een veelzijdige artiest en is altijd in om te experimenteren. Zo bracht hij eerder een kerstsingle genaamd 'Send me an Angel' uit en dropte hij in 2020 de zomerse single 'We Gaan Raket Nu', een samenwerking met de populaire rapper Poke

Check zijn nieuwste single 'Ga Nog Niet Naar Huis' hieronder!

Gerard Joling boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gerard Joling boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze bekende Nederlandse zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095