Klanttevredenheid
9
Jannes boeken

Wil je Jannes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jannes voor een evenement.

Biografie Jannes

Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit en al jaren één van de grootste volkszangers wie ons land kent. Al jaren genieten zijn ontelbare fans van zijn Nederlandstalige hits en is hij na al die jaren nog steeds een veel geboekte artiest. 

Jannes boeken op jouw evenement

 Het is maar moeilijk voor te stellen dat Jannes ‘pas’ 15 jaar in het vak zit. Inmiddels staat de teller op negen reguliere albums, een cd vol kerstliedjes en een oneindige reeks aan singles. Als we Jannes moeten geloven is het einde nog lang niet in zicht. Zelf is hij erg nuchter gebleven ondanks zijn grote successen. “Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten” aldus Jannes zelf. 

Fans - het allerbelangrijkste voor Jannes

Het allerbelangrijkste voor Jannes blijven zijn fans, zo laat hij altijd zijn nieuwe werk horen aan een aantal fans horen, op deze manier blijft Jannes benaderbaar en hij hoort graag de mening van zijn fans. Jannes zal ook altijd muziek blijven maken voor zijn fans, “de een is bakker, de ander werkt op kantoor en ik zing” zoals Jannes zelf zegt. 

JUBILEUMJAAR EN VERZAMELALBUM VAN JANNES

In Jannes jubileumjaar is het verzamelalbum ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, op dit verzamelalbum kom je natuurlijk de volgende hits tegen: “Dam Dam”, “Een Beetje Meer”, “ Ga Dan”, “Ietsie Pietsie” en “Als Het Zonnetje Schijnt”. En natuurlijk al zijn andere grote hits. Jannes zal zijn succes blijven voortzetten zo kunnen zijn fans nog jaren van zijn muziek en optredens genieten!

Jannes - Rotterdam Ahoy

Na bijna 15 jaar en vele prestaties later, gaat eindelijk zijn jongensdroom in vervulling: een concert in Rotterdam Ahoy. liefst 15,000 fans kunnen deze spectaculaire show bewonderen. Jannes zal al zijn hits ten gehore brengen met een 16-koppige live band. Fans kunnen in Ahoy rekenen op zijn vele hits: 'Adio Amore', 'Mijn Naam Is Jannes', 'Beetje Meer'. 

Jannes boeken

Het album "Liever Bij Jou" van Jannes is begin juli uitgekomen, tegelijkertijd met zijn nieuwe single "Wil Je Me Wel Of Wil Je Me Niet"! Jannes kennende zal dit weer een mega hit worden.

Jannes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jannes boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jannes boeken?

EUR Prijs v.a. € 5850,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jannes boeken
Jannes boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095