Klanttevredenheid
9
Wolter Kroes boeken

Wil je Wolter Kroes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wolter Kroes voor een evenement.

Biografie Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken doe je natuurlijk bij Viking Entertainment. Wolter Kroes staat bekend als een echt fuifnummer/rasvertolker van het levenslied. Gemengd met zijn eigen popsound veroverd hij elk feest in Nederland. Wolter Kroes is ook wel te omschrijven als persoonlijk, bevlogen en werkt altijd met enorm veel passie. “Ik zit niet in dit vak om bekend te zijn, ik zit in dit vak omdat ik mensen wil raken”. Muziek is al levenslang met Wolter Kroes verbonden. Wolter Kroes is door zijn hits als “Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer”, “Laat Me Los”, “Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen” en “Viva Hollandia” gegroeid tot één van de meest populairste zangers. Bekijk hier de video's van Wolter Kroes. Naast het optreden in feesttenten geeft Wolter Kroes ook regelmatig theatershows. “Ooit wil ik nog eens een stadion vullen, dat lijkt me machtig. Op dit moment van mijn leven echter heb ik meer rust ingebouwd, sta ik niet meer avond aan avond op het podium en verdeel ik mijn energie beter. Enerzijds zijn er de optredens in het land. Zalen en feesttenten plat spelen, dat zal ik altijd met enthousiasme en liefde blijven doen.

Daarnaast zijn er de laatste jaren de theatershows en die zijn veel meer gebalanceerd. Daar kan ik zowel een ingetogen ballad zingen als een uitbundig feest neerzetten met mijn band en mezelf als artiest in de volle breedte laten zien. Waarbij ik in alle gevallen na afloop altijd nog even blijf hangen om met het publiek te praten. Ik wil weten wat hen raakt en hoe ze het vonden. Daar doe ik het voor.”

 

Wolter Kroes boeken bij Viking Entertainment

Wolter Kroes is te boeken bij Viking Entertainment. Neem via het offerteformulier contact met ons op. Wij zullen je zo snel mogelijk contact met je opnemen om je aanvraag verder door te nemen. Je kunt ook altijd bellen met 0413-296095.

Wolter Kroes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wolter Kroes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wolter Kroes boeken

Wolter Kroes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wolter Kroes boeken
Wolter Kroes boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095