Klanttevredenheid
9
Henk Dissel boeken

Wil je Henk Dissel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Dissel voor een evenement.

Biografie Henk Dissel

Als tweejarige jongen stond hij al op de tafel te zingen. Henk Dissel is nu twintig jaar en hij zingt nog steeds. Zijn eerste grote optreden was in het Figi Theater is Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk werd uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, 'De route van mijn leven', heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent.

 

Henk Dissel Boeken

 
In het programma Sterren.nl Academy heeft Henk veel contacten weten te leggen in de artiestenwereld en ook een single op mogen nemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer '10 seconden later' werd zeer goed ontvangen door het publiek. Als Henk in de finale van Sterren.nl Academy tweede wordt betekent dat echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk gaat gewoon verder en boekt telkens weer een vooruitgang.
 
In mei 2009 komt Henk met zijn nieuwe single 'Ik wil jou' geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. Ook het jaar daarop was voor Henk weer een heel mooi jaar met een nieuwe platenmaatschappij (EMC Recordings) achter zich bracht hij twee nieuwe singles uit genaamd: 'Vanavond' en 'Ik geloof nog steeds in jou'. Beide singles wisten de top 100 te behalen en waren op vele radio- en Tv stations te zien en te horen.

Ook het jaar erop begon; 'Ik geloof nog steeds in jou' stond in de eerste week van dit nieuwe jaar op nummer 43 in de top 100 en bereikte als hoogste positie nummer 34. De daarop volgende single was de single 'Alleen maar jou'. Ook deze single stond wekenland in de Single Top 100 en bracht veel publiciteit met zich mee.

 

Henk Dissel Zanger


De nieuwe single 'Denk je nog wel aan mij', opgenomen in de studio van Evert Abbing (o.a Lois Lane, Marco Borsato en Glennis Grace) verschijnt halverwege oktober van 2011 in samenwerking met het label ABC Entertainment, dat al enige tijd het management van Henk verzorgt. De single is enorm succesvol; airplay op vele radiozenders, TV optredens, een 28e positie in de Single Top 100 en een steeds voller wordende agenda vallen hem ten deel.

Ondertussen is Henk ook een eigen show gestart welke onder de naam 'Henk Dissel on tour' succes kent in kroegen in o.a. Zeist en daar buiten. Tijdens 'Henk Dissel on Tour' verwelkomt hij steeds muzikale gasten. In het populaire Amsterdams feestcafé Jantjes Verjaardag krijgt Henk zijn eigen avonden.
 
In de lente van 2012 verschijnt de single 'Lange nacht'; een feestelijke en muzikale song die met het verwelkomen van de lente op veel positieve reacties mag rekenen. Maar het hoogtepunt tot nu toe is toch wel het winnen van de Halftime Show bij De Toppers! Henk mag op 17, 18 en 19 mei in een volle ArenA een optreden verzorgen met een 4-tal andere artiesten.

In 2016 is het eerste album van Henk Dissel uitgkomen genaamd ''Stap voor Stap''. De eerste keer dat dit album is gepresenteert door Henk was tijdens zijn eerste concert in Bunnik. Dit album is zeer goed ontvangen bij het Nederlandse publiek. Omdat de muziek zo goed gaat heeft Henk Dissel in 2017 een concert uitverkocht in de AFAS LIVE! Vanaf dat moment ging alles ontzettend hard en als beloning mocht hij een gouden plaat ontvangen voor zijn single 'Een Bom'. Deze hit is al meer dan 6 miljoen keer bekeken op Youtube! 

Na deze succesen heeft Henk Dissel zeker niet stil gezeten en scoort samen met zijn boezemvriend Tim Douwsma, genaamd 'Het Gevoel'. Na deze hit kwam er een kleine twist in de muziek van Henk. Er werd een sound gecreëerd die wij niet echt gewend waren. Henk Dissel had altijd een droom om met deze sound een nummer uit te brengen, en hieruit is de echte kroeghit 'Het Cafeetje' ontstaan. 

Kort verhaal lang, tegenwoordig kan je niet meer om Henk Dissel heen. Nog steeds worden zijn hits erg veel beluisterd en de concerten verkopen nog steeds uit. Wij zijn gelukkig nog lang niet van hem af!

Henk Dissel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Henk Dissel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Henk Dissel boeken?

EUR Prijs v.a. € 2495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Henk Dissel boeken
Henk Dissel boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095