Klanttevredenheid
9
Rutger van Barneveld

Wil je Rutger van Barneveld boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rutger van Barneveld voor een evenement.

Biografie Rutger van Barneveld

Eén van de artiesten die te zien is in het programma 'Ik geloof in mij' op SBS 6 is Rutger van Barneveld. Naast hem schitteren o.a. René le Blanc, Gio Swikker en Dario. Door het mega grote succes van seizoen 1 zijn de opnamens van seizoen 2 al in volle gang en zijn zelfs de eerste afleveringen van het tweede seizoen al te zien!

Rutger van Barneveld boeken 

Rutger van Barneveld is geboren op 13 augustus 1990 en woonachtig in Tiel. Sinds 2002 is Rutger druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Op een bepaald moment vroeg een vriend of Rutger tijdens een feest van een Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Tot op de dag van vandaag loopt het nog steeds goed en is Rutger een graag geziene gast op ieder feest. Rutgers eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie, en bovendien is het nummer een absolute kroegen hit die zeker nog veelvuldig te horen zal zijn. Check zijn nieuwe single Helena 2.0 hieronder!

Rutger van Barneveld boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rutger van Barneveld boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rutger van Barneveld
Rutger van Barneveld
Rutger van Barneveld
Rutger van Barneveld
Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rutger van Barneveld
Rutger van Barneveld
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095