Klanttevredenheid
9
Dario boeken

Wil je Dario boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dario voor een evenement.

Biografie Dario

Iedereen kent Dario onder zijn alias Sjors 'the inspirator' van de soepreclame. Met een feestelijk repertoire verzorgt Dario een optreden waarbij luidkeels meegezongen zal worden! 

Dario Kreuger geboren op 30 december 1963 te Amsterdam, startte reeds zijn zangcarrière op 21-jarige leeftijd. 

Op de diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol en dit maakte voor hem de weg vrij om in 1996 de stap als professioneel zanger te maken. Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands - en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoirelijst met liedjes die iedereen naar hartelust kan meezingen. .'De ideale mix tussen André Hazes en René Froger' (De Telegraaf). 
Zijn vocale kwaliteiten hebben er inmiddels toe geleid dat hij met diverse bekende artiesten heeft samengewerkt zoals Frans Bauer, René Froger, Gerard Joling, Imca Marina en vele anderen. Na de grote hit van "De Clown" in 1996 heeft Dario niet stil gezeten. Vele optredens door het hele land, en diverse uitgebrachte singles en albums zorgden voor een gevestigde naam die volle zalen trekt. Waar hij ook komt beginnen de mensen wild mee te springen en te zingen op de aanstekelijke Nederlandstalige liedjes. 

Na de Top 100 Single "Dit is zo'n dag" gaat bestormde Dario onder het alias van Sjors "Nu even niet" de hitlijsten. In de gedaante van Sjors de "inspirator" van Cup a Soup brengt Dario een feestrepertoire waar elke zaal van voor naar achter luidkeels meezingt; "Nu even niet!!" Boekingsinformatie: 
- tape 
- miniconcert met de band Daylight Superband in overleg

Dario boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dario boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dario boeken
Dario boeken
Dario boeken

Dario boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dario boeken
Dario boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095