Klanttevredenheid
9
Dario boeken

Wil je Dario boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dario voor een evenement.

Biografie Dario

Waar iedereen Dario eerst kende als Sjors 'The Inspirator' van de soepreclame, is hij nou voor het grote publiek doorgebroken tijdens het eerste seizoen van 'Ik Geloof In Mij'. De hitserie van SBS 6. Door het grote succes van seizoen 1 is zijn de opnames van seizoen 2 in volle gang en zijn zelfs de eerste afleveringen al te zien op tv!

Het programma waarin hij samen met o.a. René le Blanc, Gio Swikker en Rutger van Barneveld hun grote concert in de Ziggo Dome aan het voorbereiden zijn. 
 

Dario boeken

Voor zijn deelname aan 'Ik Geloof In Mij' was hij op de diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol en dit maakte voor hem de weg vrij om al vroeg de stap als professioneel zanger te maken. Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands - en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoirelijst met liedjes die iedereen naar hartelust kan meezingen. .'De ideale mix tussen André Hazes en René Froger' (De Telegraaf). 

Zijn vocale kwaliteiten hebben er inmiddels toe geleid dat hij met diverse bekende artiesten heeft samengewerkt zoals Frans Bauer, René Froger, Gerard Joling, Imca Marina en vele anderen. Na de grote hit van "De Clown" heeft Dario niet stil gezeten. Vele optredens door het hele land, en diverse uitgebrachte singles en albums zorgden voor een gevestigde naam die volle zalen trekt. Waar hij ook komt beginnen de mensen wild mee te springen en te zingen op de aanstekelijke Nederlandstalige liedjes. 

Na de Top 100 Single "Dit is zo'n dag" gaat bestormde Dario onder het alias van Sjors "Nu even niet" de hitlijsten. In de gedaante van Sjors de "inspirator" van Cup a Soup brengt Dario een feestrepertoire waar elke zaal van voor naar achter luidkeels meezingt; "Nu even niet!!" 

Wil je op de hoogte blijven van Dario's ontwikkelingen? Volg dan seizoen 2 van 'Ik Geloof In Mij'.

Dario boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dario boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger.. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dario boeken
Dario boeken
Dario boeken
Dario boeken

Dario boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dario boeken
Dario boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095