Klanttevredenheid
9

Boekingsbureau

Al meer dan 50 jaar is Viking Entertainment Group actief als boekingsbureau voor tal van artiesten, bands, coverbands en DJ’s. Zowel onbekende artiesten, maar veelal ook bekend in Nederland of soms zelfs in het buitenland. Vanuit ons hoofdkantoor, gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther, werken we dagelijks aan entertainment-programma's in binnen- en buitenland voor festivals, discotheken, feesttenten, televisieprogramma's, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Als boekingsbureau staan we bekend als ervaren en professioneel.
 

Viking Entertainment: Hét boekingsbureau voor artiesten

Viking Entertainment is een boekingsbureau met een groot exclusief bestand van artiesten, bands en DJ's en een zeer uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse entertainmentwereld. We zijn er voor zeer divers entertainment van verschillende niveau’s en genre’s. Vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten zijn via ons boekingsbureau in te huren.

Boekingsbureau

Solo artiesten

Kijk hier voor het boeken of oriënteren voor onze solo artiesten, zoals een zanger, zangeres, influencers of bekende artiesten. Bij boekingsbureau Viking Entertainment zijn vele solo artiesten aangesloten. Op de pagina van iedere artiest staat een leuk kennismaking en video.
 

Uiteenlopende bands

Ook voor de meest uiteenlopende bands bent u bij Viking Entertainment op het juiste adres! In ons bestand treft u bijvoorbeeld bekende bands, coverbands, feestbands of bruiloft bands. U kunt het zo gek niet bedenken, maar voor vrijwel ieder genre is er een band in ons bestand. Enkele bekende voorbeelden van bekende bands die u bij Viking Entertainment kunt boeken zijn.

Band boeken

DJ’s

In DJ’s bieden we eveneens een zeer gevarieerd aanbod. Voor vrijwel ieder genre kunt u een bekende of onbekende DJ’s inhuren. Zoals house, hardcore, hardstyle, radio, vinyl of feest DJ’s. Enkele voorbeelden van bekende DJ’s die u bij Viking Entertainment kunt boeken zijn Kris Kros Amsterdam, La Fuente, Feest DJ RuudDave Roelvink of Rudi Feral. Bekijk ook de pagina van de specifieke DJ voor een biografie en video ter kennismaking. 

DJ boeken boekingsbureau

Viking Entertainment helpt u graag

Weet u niet precies welke band of artiest goed aansluit bij uw evenement? Dan kan Viking Entertainment u adviseren. We zijn een boekingsbureau met alle kennis en ervaring in huis om te weten welke artiesten perfect aansluiten bij uw wensen. We nemen de totale zorg voor de boekingen van uw artiest, band of DJ uit handen. 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095