Klanttevredenheid
9
Dave Roelvink boeken

Wil je Dave Roelvink boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave Roelvink voor een evenement.

Biografie Dave Roelvink

Al vanaf jongs af aan wordt het entertainen Dave Roelvink met de paplepel ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Niet alleen zijn vlotte babbel heeft hij mee, ook valt het al snel op dat zijn looks er niet om liegen.

De goede looks en het karakter van Dave blijven ook niet onopgemerkt in TV-land. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de TV programma’s als 'Welkom Bij De Kamara’s' en in 'Sterren Springen'. Wanneer de 'Roelvinkjes' in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen nog maar groter. Na een succesvolle deelname aan het programma aan 'Expeditie Robinson', waar we de échte Dave beter hebben leren kennen, is heel Nederland om.

Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities. Na diverse cursussen gevolgd te hebben, en dagenlang oefenen is Dave klaar om zijn kunsten in Nederland ten gehore te brengen. Medio april 2015 begon Dave met het draaien in het land en dat bleek een gouden greep, Dave trok door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans.Ook op muzikaal gebied zat hij niet stil. In 2016 kwam de single ‘Koken’ uit, een samenwerking met rapper Bollebof en in 2018 werd zijn single 'Tequila' gereleased, wat een samenwerking is met FMG. Dit laatste geldt ook voor 'Heisa', welke in 2019 werd gelanceerd. Anno 2022 is Dave terug met een nieuwe show waarmee zijn performance naar een nog hoger niveau wordt getild

Dave Roelvink boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dave Roelvink boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dave Roelvink boeken
Dave Roelvink boeken
Dave Roelvink boeken
Dave Roelvink boeken
Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dave Roelvink boeken
Dave Roelvink boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095