Klanttevredenheid
9
Dries Roelvink

Wil je Dries Roelvink boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dries Roelvink voor een evenement.

Biografie Dries Roelvink

Mede door zijn ruime stembereik en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, gaat hij voor een geslaagde avond! 

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in 't hartje van de jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met o.a. Willy Alberti en Johnny Jordaan. 


Dries sr. was in die tijd voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende 'Shorts of Londen' en kwam als winnaar uit de bus. 

Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram. Daaruit kwam zijn eerste hit 'Maria Magdalena' weken lang hoog stond in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn 'Oneman shows', in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, en het Koninklijk Theater Carré.  
Dries Roelvink heeft ondertussen al negen CD albums, twee dvd's en vijfendertig singles op zijn naam staan.

Dries Roelvink boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dries Roelvink boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dries Roelvink

Dries Roelvink boeken?

EUR Prijs v.a. € 4500,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dries Roelvink
Dries Roelvink
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095