Klanttevredenheid
9
John West

Wil je John West boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John West voor een evenement.

Biografie John West

Ik ben John West op 23 juni 1988 in Den Haag geboren. Muziek heeft vanaf jongs af aan mijn leven beheerst. Ik ben altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens ben ik altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest al was dat nou thuis of op school. Nadat ik vanaf mijn 14e jaar als DJ aan de slag ging is op mijn 18e verjaardag het moment aangebroken dat ik de microfoon pakte en samen met mijn vriend en collega Mike Peterson de hit ” I’ll go where the Music takes me” heb gezongen.
 

John West boeken op jouw evenement

In samenwerking met mike heb ik mijn eerste single opgenomen “Weet wat je begint” die ik in 2012 nog een keer uitbracht in een hele andere versie. Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre. Sloeg ik in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. Mijn woorden waren “Manfred ik wil een keer een feest liedje” ik hoefte eigenlijk weinig aan te geven want meteen voelde manfred aan wat ik precies wou. En ja daar kwam die dan. Na niet zo lang nadenken pakte hij pen en papier toen hij klaar was riep hij: Ik heb hem ! “Jouw Blik Jouw Stem” en dit was hem. Door dit liedje kom ik tot de dag van vandaag nog steeds in plaatsen waar ik het bestaan niet vanaf wist.

Na diversen singles stond er iets heel groots voor de deur ik kreeg samen met een paar collega’s de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert 2012″ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena” 200.000 mensen heb ik gezien in 3 dagen tijd. In 1 woord “Fantastisch” In November 2012 bracht ik mijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik”
 

John West boeken

Op 14 Februari 2014 bracht ik het vervolg album uit met als titel “Jouw Stem” Begin 2015 deed ik mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar ik het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar ik super trots op ben.

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt en dat, in het volkse- en feestsegment, altijd een zekere stijl en klasse heeft. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn schare fans nog steeds blijft groeien. In de afgelopen 10 jaar heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekker Ding en zijn laatste single Nee Ik Rij Niet weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op vele kleine maar ook de grote podia gestaan.
 

Boekingen van John West

Begin 2015 deed ik mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar ik het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar ik super trots op ben. Daarna ben ik gaan werken aan mijn 3e Album die ik presenteerde in februari 2016. Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op “Bloed, Zweet & Tranen” is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 (Mijn geluksgetal) kan laten lopen. Met als titel hoe kan het ook anders:”Jouw glimlach op je mond”. In 2020 bracht John West zijn single 'Je Raakt Me Zo' uit, geproduceerd door John Dirne en Emile Hartkamp. Je Raakt Me Zo is net als alle andere singles van John overal te streamen op de bekende portalen.

John West boeken doe je bij Viking Entertainment!

John West boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandstalige zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
John West
John West
John West
John West
John West

John West boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
John West
John West
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095