Klanttevredenheid
9
Stef Ekkel boeken

Wil je Stef Ekkel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stef Ekkel voor een evenement.

Biografie Stef Ekkel

De vaste gasten van het gezellige café de Boterton in Kampen die wisten het wel, zij wilden niks liever dan dat het vier  jarig zoontje van de uitbaters even een paar liedjes voor hun ging zingen. Dat de kleine Stef later een bekende volkszanger zou worden stond voor de bezoekers van de Boterton toen al vast. Stef had de smaak te pakken, maar het zou toch nog bijna vijftien jaar duren voordat hij serieus werk ging maken van zijn carrière als zanger.

Van de bekende auteur Jacques van Eijck had hij het liedje "Op Een Terrasje"
gekregen. Hij had nu 'eigen' repertoire en zong het dan ook bij al zijn optredens. Aangemoedigd door het grote succes van dit liedje besloot hij om de gok maar te wagen en zijn eerste single werd in eigen beheer uitgebracht. "Op Een Terrasje" brak door en stond maar liefst 8 weken in de Nederlandse top 20!

"Die Griekse Melodie", "De Tijd Stond Even Stil", "Een Koffer Vol Met Dromen"
en nog een tiental andere singles werden stuk voor stuk hits. De een wat groter dan de ander, maar allemaal groot genoeg om hele volksstammen te laten meezingen. Het waren grote successen waarmee hij een vaste gast werd bij de vele lokale, regionale en landelijke radio en TV stations.

Stef bleef zijn fans van het eerste uur, de piratenstations, altijd trouw. Onvermoeibaar en ondanks een overvolle agenda, bleef hij hun steunen en bezoeken voor interviews. Dat deze liefde niet van één kant hoefde te komen bleek wel toen de single "De Woonboot" in 2006 op de markt kwam. Massaal werd de plaat door de piraten gedraaid. Het liedje werd, mede door de herkenbare stem van Stef, een van de grootste Nederlandstalige hits van de afgelopen jaren.

In 2009 verscheen alweer het vierde album van Stef met als titel "Lekker Gezellig". Ook dit album leverde weer de nodige hits op zoals "Ik Schrijf Je Naam", "Dans De Laatste Dans", "Laat De Glazen Nu Maar Klinken" en "Sierra Madre".

Dit alles bleef niet onopgemerkt bij de legendarische Johnny Hoes, de man die
grote artiesten zoals De Zangeres Zonder Naam, Doe Maar, Henk Wijngaard,
Normaal en vele anderen ontdekte. Johnny zag in Stef wel een soort opvolger en
besloot samen met Stef een nieuwe versie op te nemen van zijn klassieker "De
Smokkelaar". Het werd een groot succes en de landelijke doorbraak van Stef Ekkel was hiermee definitief een feit.

De grootste hits en 5 gloednieuwe tracks van Stef Ekkel zijn inmiddels verzameld op het dubbelalbum "Dit Ben Ik - Het Beste Van Stef Ekkel".

De bescheiden Kampenaar Stef Ekkel heeft inmiddels veelvuldig bewezen dat hij
een blijver is waar we in de toekomst nog veel moois van kunnen verwachten.

Stef Ekkel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stef Ekkel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stef Ekkel boeken?

EUR Prijs v.a. € 2795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stef Ekkel boeken
Stef Ekkel boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095