Klanttevredenheid
9
Adje boeken

Wil je Adje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Adje voor een evenement.

Biografie Adje

Hard werken, lef en volharding. Dat is het verhaal van Vossig, het debuutalbum van Adje. Op het album wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-­producer Reverse met wie hij twee jaar werkte aan een unieke nieuwe sound. Op Vossig werkt Adje samen met onder meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig).

Een debuutalbum dus, maar Adje is geen rookie: mixtapes, clubbangers als ‘FockWachten’, ‘Hele Meneer’ en featurings op tracks van The Partysquad en The Opposites gingen er aan vooraf.

In 2008 zet hij zijn naam op de kaart met zijn eerste mixtape: Who the Fuck is Ado’nis. Het was meteen een groot succes. Na dit grote succes tourt hij door heel Nederland als support act rondom De Jeugd van Tegenwoordig, In dat zelfde jaar bracht hij zijn mixtape Boyz in de Hood uit samen met zijn halfbroers Hef en Crooks.

Met producer Reverse en goede vriend en collega Jayh maakte hij de mixtape 'Slordig', met daarop de banger ‘Fock Wachten ft Jayh’ en een jaar later bracht hij een trilogie uit “De Ikkeben serie” waarop hij voornamelijk oldskool hiphop instrumentals vulde met de gekste freestyles. 

Tijdens de ‘Slordig’ mixtape transformeert Ado’nis naar Adje. Julmar wil niet alleen maar opschep rap en dure spullen. Hij ziet en voelt de negatieve kanten van het straatleven en wil het ook daar over hebben. Adje is volwassen, heeft een scherpe blik en is ‘the guy next door’ die het ook allemaal niet weet.

Adje boeken doe je bij Viking Entertainment!

Adje boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Adje boeken
Adje boeken
Adje boeken

Adje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Adje boeken
Adje boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095