Klanttevredenheid
9
Adje boeken

Wil je Adje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Adje voor een evenement.

Biografie Adje

Na meer dan 15 jaar trekt Arijan van Bavel zijn Adje-pak weer aan! En dat is niet alles, want hij komt meteen met een gloednieuw feestnummer! Onlangs is Adje gestart met ludieke filmpjes op TikTok en Instagram, wat direct aansloeg met veel succes. De oudere generaties herinneren hem wellicht nog als de side-kick van Paul de Leeuw, maar ook het jongere TikTok-publiek ontdekt Adje nu.

Dankzij het succes op TikTok ontstond bij zanger/liedjesschrijver Rene Karst en producer Edwin van Hoevelaak het idee om een feestnummer uit te brengen: "DAT IS NIET MIJN PROBLEEM!" Deze feestelijke plaat is nu al op weg om een echte knaller te worden!

Het is bijzonder dat het pak na al die jaren nog steeds past. Wat begon als een leuke ingeving van Arijan en Edwin, is nu uitgegroeid tot een geweldig liedje. Naast Adje is Arijan de afgelopen jaren doorgegaan met acteren en heeft hij als acteur en producent vele succesvolle theatervoorstellingen gemaakt. Adje is altijd op de achtergrond in zijn leven gebleven. Nog dagelijks wordt hij herkend op straat en vertellen mensen dat ze altijd enorm om Adje hebben kunnen lachen. Destijds keken er natuurlijk ook meer dan 2,5 miljoen mensen wekelijks naar het programma van Paul de Leeuw (en Adje).

Adje is nu ook te boeken voor de Wij zijn erbij act!

Adje is vanaf nu exclusief te boeken bij Viking Entertainment, dus informeer snel naar de mogelijkheden!

Adje boeken doe je bij Viking Entertainment!

Adje boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Adje boeken?

EUR Prijs v.a. € 1295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Adje boeken
Adje boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095