Klanttevredenheid
9
Snollebollekes boeken

Wil je Snollebollekes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Snollebollekes voor een evenement.

Biografie Snollebollekes

Snollebollekes is de laatste jaren uitgegroeid tot de ultíeme feestact voor jouw evenement! Elke feesttent, buitenfeest, festival of feestweek en zelfs tweemaal een uitverkocht Gelredome zet hij op zijn kop!

1985 het jaar dat Gerrie Knetemann winnaar werd van de Amstel Gold Race én het jaar dat Snollebollekes werd geboren. Al snel werd duidelijk dat deze kleine jongen gemaakt was voor de showbizz. De act Snollebollekes is ontstaan toen een oplettende platenbaas uit Brabant het talent opmerkte en terug haalde naar Brabant.

Snollebollekes boeken

Dat zorgde voor een ontmoeting met Jurjen Gofers en DJ Maurice. Ze hebben hetzelfde gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek. De gedeelde passie voor carnaval en feestmuziek maakte het compleet en de act Snollebollekes werd een feit. Hun eerste hit ‘Vrouwkes’ was meteen een carnavals knaller. Niet alleen is dit nummer meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube, ook werd ‘Vrouwkes’ uitgeroepen tot Partyhit van 2013. Na dit succes kregen de mannen een contract waar Justin Timberlake nog jaloers op kan zijn. Na de hit 'Vrouwkes' werd de tweede hit geschreven, namelijk ‘Snollebollekes (schudden met da kontje)’ en dit nummer werd wederom een groot succes. Deze hit kreeg 1 miljoen views en werd ook nog eens carnavalskraker van 2014! Ook bij onze zuiderburen werd deze plaat op vele radiostations gedraaid zodat onze Belgische vrienden ook van een heerlijk feestnummer konden genieten.
 

SNOLLEBOLLEKES BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT?


Afgelopen jaar stonden er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma. Snollebolleks stopte niet bij het veilige Nederland maar ging ook langs de kusten van Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar heeft Snollebollekes de tent op zijn kop gezet. Bij die zinderende zomertour hoort natuurlijk een lekkere zomer hit. ‘Lekker Likkie’ is het nummer dat centraal stond tijdens de zomertour van Snollebollekes, iets anders dan je gewend bent van Snollebollekes maar wel heerlijk om me da kontje te schudden. Bekijk hier de video's van Snollebollekes. Als ge Snollebollekes boekt dan bende verzekerd van feest met hoofdletter ‘V’.

Snollebollekes kreeg het zelfs in 2019 voor elkaar om tweemaal het Gelredome volledig uit te verkopen. Samen met gastartiesten Vengaboys, Gerard Joling, Paul Elstak, Bram Krikke, Gebroeders Ko, Lawineboys en nog veel meer lieten zij Arnhem op zijn grondvesten schudden. In 2020 heeft Snollebollekes maar liefst driemaal een concert gepland staan, wederom in het Arnhemse Gelredome.
 

SNOLLEBOLLEKES BOEKEN voor jouw show of feest


Snollebollekes boeken is een groot succes vooral met gezellige feesten en partijen is Snollebollekes de ideale man. Ook dit jaar heeft het team van Snollebollekes een plaat gemaakt om carnaval en ieder ander feest helemaal op zijn kop te zetten.  Carnaval vier je met feestmutsen. Bij elk optreden van Snollebollekes springt het publiek van links naar rechts en schudden ze lekker met de billen in het rond.

Check z'n nieuwste hit 'Klappen Nondetju' hieronder. 

Snollebollekes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Snollebollekes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze feest act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Snollebollekes boeken
Snollebollekes boeken
Snollebollekes boeken
Snollebollekes boeken

Snollebollekes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Snollebollekes boeken
Snollebollekes boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095