Klanttevredenheid
9

Snollebollekes boek je bij Viking

1985 het jaar dat Gerrie Knetemann winnaar werd van de Amstel Gold Race én het jaar dat Snollebollekes werd geboren. Al snel werd duidelijk dat deze kleine jongen gemaakt was voor de showbizz. De act Snollebollekes is ontstaan toen een oplettende platenbaas het talent opmerkte.

Dat zorgde voor een ontmoeting met Jurjen Gofers en DJ Maurice. Ze hebben hetzelfde gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek. De gedeelde passie voor carnaval en feestmuziek maakte het compleet en de act Snollebollekes werd een feit. Hun eerste hit zal je zeker wel kennen, dat is namelijk ‘Vrouwkes’. Niet alleen is dit nummer meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube, ook werd ‘Vrouwkes’ uitgeroepen tot Partyhit van 2013. Na dit succes kregen de mannen een contract waar Justin Timberlake nog jaloers op kan zijn. Er ontstond een opvolger van ‘Vrouwkes’, namelijk ‘Snollebollekes (schudden met da kontje)’ en dat werd wederom een groot succes. Deze hit kreeg 1 miljoen views en werd ook nog eens carnavalskraker van 2014! Zelfs bij onze zuiderburen werd deze plaat veel op de landelijke radiostations gedraaid.

Afgelopen jaar stonden er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma. Niet alleen in Nederland maar ook langs de kusten van Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar heeft Snollebollekes de tent op zijn kop gezet. Bij die zinderende zomertour hoort natuurlijk een lekkere zomer hit. ‘Lekker Likkie’ is wat anders dan je gewend bent van Snollebollekes maar wel heerlijk om me da kontje te schudden. Bekijk hier de video's van Snollebollekes. Door Snollebollekes te boeken ben je verzekerd van feest met hoofdletter ‘V’.

Snollebollekes boeken – Carnaval
Snollebollekes boeken is een groot succes vooral met carnaval. Ook dit jaar heeft het team van Snollebollekes een plaat gemaakt om carnaval helemaal op zijn kop te zetten. Carnaval vier je met feestmutsen. Bij elk optreden van Snollebollekes waren feestmutsen te zien. Klik hier voor de foto's van Snollebollekes.

Snollebollekes boeken – Viking Entertainment
Snollebollekes boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment. Vul vrijblijvend het offerteformulier in en één van onze medewerkers zal contact met je opnemen om de aanvraag verder te behandelen. Liever telefonisch contact? Bel dan gerust naar 0413-296095.

Snollebollekes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095