Klanttevredenheid
9

Spang! boek je bij Viking

Spang! wordt terecht gezien als een aanstormend talent.; van een cafeetje naar een stadion binnen 1 jaar! Hij stond met zijn eigen Hitmedley al op het MegaPiratenfestijn in een uitverkocht GelreDome. Men zet hem snel in het rijtje Milan Milano, Henk Dissel en Raymon Hermans. De vergelijkingen  zijn er dan ook zeker. Spang! is ook een aantrekkelijke zanger in alles! Hij zingt aanstekelijke eigentijdse liedjes; hij ziet er modieus en goed uit en is ook van binnen een goed mens. Het publiek houdt van hem.

Is Spang! dan de nieuwe Henk Dissel? Is Spang! dan de nieuwe Raymon Hermans? Nee, Spang! is Spang!, met eigen looks en sound!.

Maar Spang! zingt bij zijn optreden wel graag liedjes van Henk Dissel, Raymon Hermans  en zelfs een mooie gevoelige ballad van Frank van Etten. Populaire hits van sterren als John West en Jaman kunnen ook zomaar in de set zitten. 
 

In april 2017 verscheen zijn debuutsingle 'Als 't Moet. Sindsdien stond hij op hele kleine ( Een intiem sweetsixteen-feestje in Coevorden of kleine kroegjes) en hele grote podia.( In het hoofdprogramma van het MegaPiratenfestijn of met 30 koppige orkest bij Rtv Oost SchlagerSymphonica)

Spang! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095