Klanttevredenheid
9
Lieke van Duppen boeken

Wil je Lieke van Duppen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lieke van Duppen voor een evenement.

Biografie Lieke van Duppen

Zangeres Lieke van Duppen is een energieke en enthousiaste artiest met veel verschillende ervaringen op het gebied van zang en entertainment. Zo was zij in 2001 al te zien in het Yorin programma Starmaker. Nadat Lieke het Starmaker-huis had verlaten ging zij hard aan het werk en gaf zich volledig over aan de muziek. Dit resulteerde in de nummer 1 hit "Damn I Think I Love You" van Starmaker (K-otic).

Al snel na het scoren van deze hit ging Lieke aan de slag met het opnemen van haar eerste album. Haar debuut-cd is geproduceerd door Oscar Holleman, wie bekend staat om zijn verantwoordelijkheid voor o.a. Krezip, Within Temptation en Rosemary's Sons.
Muzikaal bijgestaan door o.a. Ad van den Berg van Whitesnake en Ruud Jolie van Within Temptation publiceerde Lieke van Duppen haar album "Attack When Provoked", met haar debuutsingle "Get Your shit together".

In haar muzikale carière heeft Lieke van Duppen op verschillende feestavonden en evenementen solo-optredens verzorgd. Ook verzorgt zij huwelijksinzegeningen (zowel burgerlijke stand als kerkelijk) en heeft ze een succesvolle zangpraktijk onder haar naam. Lieke word ook regelmatig geboekt als inval zangeres bij verschillende bands.

Lieke van Duppen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lieke van Duppen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lieke van Duppen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lieke van Duppen boeken
Lieke van Duppen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095