Klanttevredenheid
9

Djonina boek je bij Viking

Djonina is geboren op 11 december 1991. Dat ze op het podium thuis hoort werd al vrij snel duidelijk, al van jongs af aan zijn zingen en dansen haar grootste passie. Vanaf haar 15e is ze zich meer gaan focussen op het zingen door professionele zanglessen te gaan volgen. Vanaf toen kwamen er ook steeds meer aanvragen voor optredens binnen, met een orkestband ging Djonina de hele regio door om op te treden.

Naast haar passie voor het zingen heeft ze een opleiding gevolgd en is ze eind mei 2015 afgestudeerd als Facilitair Leidinggevende. Drie jaar lang was Djonina leadzangeres in een Pop-Rock coverband, waarmee ze met veel plezier regelmatig op het podium stond te schitteren. Helaas kwam er een einde aan de Pop-Rock coverband, maar dit betekende gelukkig niet het einde van haar zangcarrière.

Djonina is nu te boeken als soloartiest, met professionele orkestbanden en haar brede repertoire is ze voor vrijwel iedere gelegenheid inzetbaar. Intieme ballads, gouden klassiekers of juist hits van dit moment, Djonina draait haar hand er niet voor om. Ze heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, van kleine settings, theaters, kerken tot grote evenementen. Met haar prachtige stem, haar inzet en diversiteit is ze geschikt voor vele verschillende gelegenheden. Daarnaast is Djonina ook te boeken met semi-akoestisch begeleiding.
 

Djonina boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095