Klanttevredenheid
9
Djonina

Wil je Djonina boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Djonina voor een evenement.

Biografie Djonina

Dat zangeres Djonina op het podium een 2e thuis heeft werd al vrij snel duidelijk, al vanaf jongs af aan is haar grootste passie: zingen!

Dankzij professionele zanglessen maakte Djonina een lineaire progressie. Vanaf die tijd kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens en trad ze rondom haar regio regelmatig op. Ook in het coverbandicircuit heeft Djonina wat voeten in de aarde. Drie jaar lang was zij de frontvrouw van een pop/rock coverband, waar ze vele podia op haar CBV heeft kunnen bijschrijven. Helaas kwam er een eind aan de coverband maar gelukkig betekende dit niet het einde van haar zangcarrière. Integendeel, als soloartieste werd Djonina alleen maar succesvoller.

Djonina is te boeken als soliste, dankzij haar brede repertoire en professionele orkestbanden is zij vrijwel voor iedere gelegenheid inzetbaar. All-time favourite classics, intieme ballads en de hits van dit moment.

Dankzij haar jarenlange ervaring, van gezellige knusse settings tot grote evenement, weet Djonina op elke gelegenheid de juiste toon te raken. Met haar prachtige stem, diversiteit en haar enthousiasme is zij geschikt voor uiteenlopende events; bruiloften, swingende feestjes en gezellige recepties, Djonina draait haar hand er niet voor om.
 

Djonina boeken doe je bij Viking Entertainment!

Djonina boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina
Djonina

Djonina boeken?

EUR Prijs v.a. € 495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Djonina
Djonina
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095