Klanttevredenheid
9
Daya

Wil je Daya boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Daya voor een evenement.

Biografie Daya

Biografie Daya Hendrix.

Ze treedt 3 x 45 minuten op.
Ze is geen Nederlandstalige feest artiest.

De liefde voor muziek begon al vroeg; zingen, dansen en performen zit haar in het bloed. “Muziek werd ons met de paplepel ingegoten. Er stond thuis altijd muziek op! Alle denkbare muziekstromen vulden de huiskamer terwijl er ondertussen ook nog waar mogelijk op gedanst werd.”

Als 10-jarige deed Daya mee aan The Voice Kids, het eerste seizoen en werkte samen met Nick en Simon. Ze reikte tot in de battles. Daya “Het was zo gaaf om hieraan mee te doen, ik heb er veel van geleerd.  Waaronder het feit dat ik het geweldig vind om op een podium voor publiek te staan.“
Sindsdien heeft ze een uitgebreid track-record opgebouwd, zowel in band-verband als solo, en met zowel covers als eigen werk.

Ze begon met het schrijven van haar eigen songs en heeft inmiddels haar 4e track uitgebracht, die allemaal te vinden zijn op Spotify en Youtube.

En met een grote hoeveelheid shows in binnen- en buitenland, in een veelheid aan venues, casino’s, restaurants en dergelijke, maar ook in collabs met onder andere Adlicious en als onderdeel van Xander de Buisonjé’s Xander & Friends show laat ze zien hoe belangrijk ze het vindt om met muziek mensen te raken.

“Live optreden is natuurlijk het allermooiste!”, aldus Daya. “Als mensen naar je komen kijken,
omdat je ze raakt; dat jouw stem emoties losmaakt is mijn belangrijkste motivatie en daarom op het podium te vlammen en je voor de volle 100% helemaal te geven. En daarom zing ik bijna alles, van soul tot jazz, top-40, easy listening en zelfs een beetje Nederlandstalig!”
 

Daya boeken doe je bij Viking Entertainment!

Daya boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya
Daya

Daya boeken?

EUR Prijs v.a. € 495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Daya
Daya
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095