Klanttevredenheid
9
Rosanne de With

Wil je Rosanne de With boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rosanne de With voor een evenement.

Biografie Rosanne de With

Passie, kwaliteit en vooral veel plezier. Dit zijn de kernwaarden waar Rosanne de With voor staat. Met haar enorme enthousiasme en haar persoonlijke benadering brengt zij het entertainen naar een hoger niveau in binnen- en buitenland.

Rosanne de With boeken

Rosanne matcht ook dankzij haar organisatietalent en haar grote netwerk, organisaties en personen op het gebied van evenementen en muziek!

Boekingen Rosanne de With

Rosanne de With is een ervaren zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid. Met diverse talenten biedt zij een breed scala aan muzikale invullingen voor uw feest of evenement.

Nu ook te boeken als Ilse de Lange tribute band!

Deze 7-koppige live band speelt alle hits van Ilse DeLange. Een show gebaseerd op het werk van Ilse DeLange waarin zangeres Rosanne de With met veel passie in de huid kruipt van Ilse. Het publiek wordt meegenomen door haar studioalbums en liveshows van de afgelopen 20 jaar. ​De begeleidingsband rond zangeres Rosanne de With bestaat uit zes getalenteerde muzikanten die elk beschikken over ruime conservatorium- en podiumervaring.

Met veel enthousiasme gaat ‘Incredible’ komende tijd de line-up van festivals, poppodia en diverse feesten boosten. De band is ook in een akoestische setting te boeken en daardoor ook geschikt voor diverse bedrijfs-en privé feesten.

Rosanne de With boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rosanne de With of Incredible boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rosanne de With
Rosanne de With
Rosanne de With
Rosanne de With
Rosanne de With
Rosanne de With
Rosanne de With
Rosanne de With

Rosanne de With boeken?

EUR Prijs v.a. € 595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rosanne de With
Rosanne de With
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095