Klanttevredenheid
9
Le Freak boeken

Wil je Le Freak boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Le Freak voor een evenement.

Biografie Le Freak

Le Freak is pure passie, passie zorgt voor gedrevenheid, doorzettingsvermogen en kracht. Met een all round breed repertoire van Frank Sinatra tot aan de laatste Top 40 hits kan Le Freak zich vocaal aan elke gewenste style aanpassen met de bij behorende moves!!

Ervaring komt niet vanzelf, het vergt veel repeteren en herhalingen tot dat geheet zo beheerst dat je er zelf van kunt genieten. Le Freak geniet al 20 jaar mede door leadzanger/entertainer te zijn geweest bij de allergrootste topbands van Nederland. "Where the attention goes the energy flows". Le Freak is altijd gefocust om de sfeer te creëren/beïnvloeden zodat het makkelijk wordt voor de mensen om deel te kunnen nemen aan het feestelijke gebeuren. Wat je uitstraalt krijg je terug, Le Freak straalt pure high energy uit!!

Dankbaarheid is het grootste besef dat je iets moois hebt of mogen ervaren. Als je mag doen wat je met passie en plezier doet en andere mensen daarmee blij kunt maken…… Le Freak is dankbaar!

Le Freak boeken doe je bij Viking Entertainment!

Le Freak boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Le Freak boeken

Le Freak boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Le Freak boeken
Le Freak boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095