Klanttevredenheid
9

Wil je Gordon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gordon voor een evenement.

Biografie Gordon

Gordon is door de jaren heen uitgegroeid tot een personality. Deze alleskunner is niet in een bepaald hokje te plaatsen. Gordon kennen we als zanger, TV presentator, radio host maar ook als creatieve brein achter meedere succesvolle muzikale projecten.

Gordon is de jongste in een groot gezin van marktkooplieden uit Amsterdam-Noord. Het was vanzelfsprekend dat Gordon ook op de markt zou gaan staan. Maar hij heeft een andere droom: zanger worden. Via het circuit van talentenjachten werkt hij zich langzaam omhoog. Bij de Soundmixshow verliest hij op een haar na, en ook bij het Nationaal Songfestival valt hij net buiten de boot. Wel krijgt hij een platencontract, en met het door John Ewbank geschreven liedje 'Kon ik maar even bij je zijn' scoort hij een onverwacht grote hit. Meer hits volgen, en ook het buitenland roept: Scandinavië, Duitsland en Zuid-Afrika. Hij scoort enkele grote hits met de groepen Romeo en Re-Play en is de man achter LA The Voices.

Ook als televisiepresentator komt hij verrassend uit de hoek. Samen met partner-in-crime Gerard Joling weten zij miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd te houden. Of je hem nu leuk vind of niet: zijn programma's zijn het gesprek van de dag. Met De Late Nicht Show, Over de vloer, Gillend naar Huis, Hotter Than My Daughter en als jurylid bij Idols, X-Factor en Holland's Got Talent is hij niet meer weg te denken van de Hollandse buis.

Gordon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gordon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze personality. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gordon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095