Klanttevredenheid
9
Yves Berendse

Wil je Yves Berendse boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yves Berendse voor een evenement.

Biografie Yves Berendse

Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘’Zin in Jou’’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Hij zag zijn aantal optredens sterk toenemen en hij deelde al vele affiches met bekende namen.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciële setlist (met o.a. ‘’Ik leef niet meer voor jou’’, ‘’Laat me’’, ‘’Mag ik dan bij jou’’ en natuurlijk zijn eigen hits ‘’Zin in jou’’, ‘’Voor jou’’ en zijn nieuwe 2017 single ‘’Ik wil alleen maar jou’’) en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de Amsterdamse regio steeds vaker geboekt.

Tijdens de jaarlijkse Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award 2016 uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

2017 moet het jaar van zijn grote doorbraak worden.. Voor 2017 is Yves Berendse een prioriteitsact bij Dino Music en eind januari verschijnt zijn nieuwe single ‘’Ik wil alleen maar jou’’, wederom geschreven en geproduceerd door het succesvolle team John van Katwijk en Bas van den Heuvel. Opnieuw een energiek uptempo nummer met grote hitpotentie, dat het op de zenders en in het land weer goed zal doen.

Ook wordt er al gewerkt aan zijn eerste album dat moet gaan zorgen voor een continue release van nieuw repertoire, zodat de fanbase van Yves Berendse snel zal toenemen. Het kan haast niet anders dan dat, de door velen voorspelde landelijke doorbraak, in 2017 een feit gaat worden.

Yves Berendse boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yves Berendse boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yves Berendse
Yves Berendse

Yves Berendse boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yves Berendse
Yves Berendse
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095