Klanttevredenheid
9
Yves Berendse

Wil je Yves Berendse boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yves Berendse voor een evenement.

Biografie Yves Berendse

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren op 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan.
 

Yves Berendse boeken 

Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens.

Buma Talent Award
Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin in Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Ook ontving de zanger dat jaar de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Café Pop
Zowel vocaal als muzikaal is hij gearriveerd op een plek, die hem als artiest het beste ligt en waarin hij zich kan onderscheiden. Sommigen noemen het Café Pop; Popmuziek die je ook in het café kunt meezingen! De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches.

Eerste Album
Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band.  Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.
Openlucht Theater Caprera

Eind mei 2019 geeft Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. De 1300 aanwezige mensen zongen zijn nummers luidkeels mee en de nummers werden afgewisseld met persoonlijke verhalen en de nodige humor, wat zorgde voor een leuke en ontspannen show. Hier werd later dat jaar een prachtig live album van uitgebracht.
 

Yves Berendse boeken voor jouw evenement

In 2020 heeft Yves Berendse niet stilgezeten en bracht hij het zomerse nummer “Laat het Los” uit.  Hij was een graag geziene gast bij diverse dinershows door heel het land. 3 uitverkochte shows tijdens de Amsterdamse Zomer waren een van de vele hoogtepunten van dit toch wel vreemde jaar. 
 

Yves Berendse boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yves Berendse boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse
Yves Berendse

Yves Berendse boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yves Berendse
Yves Berendse
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095