Klanttevredenheid
9
Django Wagner boeken

Wil je Django Wagner boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Django Wagner voor een evenement.

Biografie Django Wagner

Django Wagner groeide op in een échte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Django heeft inmiddels verscheidene albums verkocht, niet voor niets wordt Django Wagner een rijzende ster genoemd.

Toen Django in 2009 in contact kwam met de succesvolle producers Waylon van der Heijden en Frank van Weert en Adrie van den Berk, die "Kali" schreven, was de eerste hit geboren. De debuutsingle “Kali” groeide uit tot een grote hit en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren.
 

Het 2e album Mijn Gevoel, waarvan de singles "Die Mooie Ogen", “Zwarte Haren, Zwoele Gitaren”, “Eenzaam, Alleen en Verloren” en “Ik Kom Naar Huis Met Kerstmis” ook hoog genoteerd hebben gestaan in de top 100 is nabij de gouden status. In 2011 kreeg Django Wagner voor dit album de erkenning vanuit de platenbranche toen hij werd onderscheiden met een BUMA NL Award in de categorie 'Beste Album'.
 

In 2012 presenteert Django zijn nieuwe album genaamd “Als De Nacht”. Dit album bevat het duet met Frans Duijts ‘In Ons Cafe”, is ontstaan tijdens het Waalkade Feest in Tiel. Daarnaast staan er een aantal nummers op die door Django zelf zijn geschreven. November 2012 ontving Django de Zilveren Harp, van Buma Cultuur. De Zilveren Harpen worden jaarlijks uitgereikt aan opkomende artiesten om hen aan te moedigen vooral door te gaan in hun vak.
 

In het najaar van 2013 ontving Django de BUMA NL Award voor Beste Zanger en in mei 2014 gaf Django zijn eerste live concert in Beursgebouw Eindhoven. 

Django Wagner boeken doe je bij Viking Entertainment!

Django Wagner boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Django Wagner boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Django Wagner boeken
Django Wagner boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095