Klanttevredenheid
9
André Hazes boeken

Wil je André Hazes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van André Hazes voor een evenement.

Biografie André Hazes

André Hazes boeken voor je evenement? Op dit moment is André Hazes één van de populairste Nederlandse zangers en een gegarandeerd succes voor jouw gelegenheid. Tegenwoordig wordt hij niet meer gezien als "de zoon van..." want deze stempel is hij lang en breed ontgroeid. Met een Edison Award, één platina single, drie gouden singles en 2 gouden albums op zijn naam en een hitsingle die je dagelijks terughoort op radio, televisie, festivals en in feesttenten; kan je er niet meer omheen.
 


ANDRÉ HAZES BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT, FEESTTENT OF EVENT? 


André Hazes is een Nederlandse zanger en tevens de zoon van volkszanger André Hazes. Voor het album ‘Samen met Dré’ nam hij postuum een duet op met zijn vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988.  Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40. Drie weken lang voerde vader en zoon Hazes de hitlijsten aan. Voor André Jr. was dit bijna niet te geloven: “Ik ben 13 jaar en ik heb nu al (samen met mijn vader) een nr. 1 hit!”, zei hij daarover. André Jr. kwam er hierdoor achter dat hij zingen toch wel erg leuk vindt! Ook deed Dré mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op ‘t het ijs om donateurs te werven voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

Een jaar later tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam Arena zong Dré Jr. onder andere het duet met zijn vader ‘Bedankt mijn Vriend’. Ook in het theater doet Dré Hazes Jr. op zijn jonge leeftijd van zich spreken. In 2008 en 2009 is Dré Jr. te zien en te horen geweest als Frank in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het boek van Thea Beckman. “De mooiste avond van ons leven”, zouden hij en zijn zus Roxeanne Hazes hier later over zeggen In 2009 werd ook de stem van Dré gekozen voor de stem van Wybie in de Nederlandse bewerking van de 3D-animatiefilm ‘Coraline en de geheime deur’. Hij was de meest trouwe supporter van zijn zus Roxeanne Hazes tijdens haar So You Wannabe a Popstar-avontuur. Hij dacht toen nog geen zangambitie te hebben. Hij wilde graag acteren, het liefst in een film.
 


ANDRÉ HAZES' - SOLO CARRIÈRE


André Hazes bracht zijn eerste solo-single uit op 15-jarige leeftijd met de titel ‘Dat Weet Je…’. Een vrolijke zomernummer met een eigen geluid dat jong en oud aanspreekt en waarmee Dré definitief in de voetsporen treedt van zijn grote voorbeeld, zijn vader. De single is de voorloper van zijn CD die in dat jaar verscheen. Zowel de single als het album zijn geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar (Producers van o.a. Frans BauerMarianne Weber en Rene Froger).
 

ANDRÉ HAZES - LEEF


2015 was voor André Hazes een veel bewogen jaar. Nadat zijn single "Leef" dat jaar compleet ontplofte werd André niet meer gezien als "zoon van..." maar als een volwaardige selfmade man. Vanaf dat moment was het ook geen André Hazes Jr. meer maar gewoon zoals we hem vandaag de dag herkennen als: André Hazes, de Nederlandse zanger van dit moment!

André Hazes boeken doe je bij Viking Entertainment!

André Hazes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandse zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
André Hazes boeken

André Hazes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
André Hazes boeken
André Hazes boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095