Klanttevredenheid
9
Lil Kleine boeken

Wil je Lil Kleine boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lil Kleine voor een evenement.

Biografie Lil Kleine

Lil Kleine boeken is een ware hit voor op je event. Mijn zijn hit Drank en Drugs scoorde Lil Kleine samen met Ronnie Flex 4 miljoen views op Youtube, en dat binnen enkele weken. Niet alleen in Nederland wordt Lil Kleine opgemerkt. Op dit moment is de hit Drank en Drugs vertaald naar het Engels waardoor landen als Amerika, Duitsland, Denemarken en Curacao in de rij staan om een optreden van Lil Kleine te krijgen. De hit staat op het album genaamd New Wave die onder het label Top Notch valt. Dit album is een samenkoming van verschillende Nederlandse beste rappers. Éen is dus Lil Kleine en heeft hier ook een groot aandeel in geleverd. Dit album ontving een gouden award voor verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. Ook zijn verschillende singles, onder andere Drank en Drugs met Ronnie Flex, bekroond met een gouden, platina en triple platina singles awards.

Lil Kleine wat zijn artiestennaam is, begon zijn carrière toen hij 8 jaar was. Zijn talent werd al ontdekt door Lange Frans, die hem tot nu toe nog steeds zakelijk als creatief adviseert. Naast rappen kan Lil Kleine ook acteren. Zo speelde hij onder andere in de van God los, Groeten van Mike, van Speijk. Zijn carrière kwam echt van de grond toen hij mee deed aan het programma van Ali B: Ali B op volle toeren. Ali B koppelde Lil Kleine aan Danny de Munk. Zij namen een nieuw nummer "Tuig van de Richel" op en behaalde een top 1 positie in de Nederlandse Itunes.

Lil Kleine boeken - Topdown Tour 2016
Lil Kleine is te boeken voor verschillende events. Ook dit jaar start hij met zijn eigen tour. Lil Kleine reist verschillende poppodia in Nederland af, en komt met een drie uur durende show. Naast verschillende gastartiesten mag Ronnie Flex natuurlijk zeker niet ontbreken.

Lil Kleine boeken - Viking Entertainment
Lil Kleine is te boeken bij Viking Entertainment. Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lil Kleine.

Lil Kleine boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lil Kleine boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lil Kleine boeken
Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lil Kleine boeken
Lil Kleine boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095