Klanttevredenheid
9

Lil Kleine boek je bij Viking

Lil Kleine boeken is een ware hit voor op je event. Mijn zijn hit Drank en Drugs scoorde Lil Kleine samen met Ronnie Flex 4 miljoen views op Youtube, en dat binnen enkele weken. Niet alleen in Nederland wordt Lil Kleine opgemerkt. Op dit moment is de hit Drank en Drugs vertaald naar het Engels waardoor landen als Amerika, Duitsland, Denemarken en Curacao in de rij staan om een optreden van Lil Kleine te krijgen. De hit staat op het album genaamd New Wave die onder het label Top Notch valt. Dit album is een samenkoming van verschillende Nederlandse beste rappers. Éen is dus Lil Kleine en heeft hier ook een groot aandeel in geleverd. Dit album ontving een gouden award voor verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. Ook zijn verschillende singles, onder andere Drank en Drugs, bekroond met een gouden, platina en triple platina singles awards.

Lil Kleine wat zijn artiestennaam is, begon zijn carrière toen hij 8 jaar was. Zijn talent werd al ontdekt door Lange Frans, die hem tot nu toe nog steeds zakelijk als creatief adviseert. Naast rappen kan Lil Kleine ook acteren. Zo speelde hij onder andere in de van God los, Groeten van Mike, van Speijk. Zijn carrière kwam echt van de grond toen hij mee deed aan het programma van Ali B: Ali B op volle toeren. Ali B koppelde Lil Kleine aan Danny de Munk. Zij namen een nieuw nummer Tuig van de Richel op en behaalde een top 1 positie in de Nederlandse Itunes. Bekijk hier de video’s van Lil Kleine.

Lil Kleine boeken - Topdown Tour 2016
Lil Kleine is te boeken voor verschillende events. Ook dit jaar start hij met zijn eigen tour; genaamd Topdown Tour. Lil Kleine reist verschillende poppodia in Nederland af, en komt met een drie uur durende show. Naast verschillende gastartiesten, mag Ronnie Flex zeker niet ontbreken.

Lil Kleine boeken - Viking Entertainment
Lil Kleine is te boeken bij Viking Entertainment. Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lil Kleine.

Lil Kleine boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095