Klanttevredenheid
9
Boef boeken

Wil je Boef boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Boef voor een evenement.

Biografie Boef

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef brak in 2016 door bij het grote publiek met nummers als; 'Een Beetje Geluk' en 'Niet Van Mij Alleen' en samenwerkingen met Ali B en Sevn Alias. Naast zijn stijgende succes als rapper is hij ook te volgen met vlogs op zijn eigen Youtube-kanaal, waar hij inmiddels meer dan 700.000 abonnees. In dat jaar verscheen ook zijn eerste EP 'Gewoon BOEF'. 

Boef boeken voor jouw evenement 

Na het succes van zijn eerste EP volgde het debuutalbum 'Slaaptekort'. Dit album bleek een groot succes en verkocht dan ook binnen no-time platina. Hij werd met de release van dit album wereldwijd #28 meest gestreamde artiest in het weekend van een albumrelease, hij sleepte meer dan 100 miljoen streams binnen. 

Alles weten over het boeken van Boef?

En daar stopte zijn succes niet, zo verkocht hij meerdere albumsingles nog platina en werd zijn track 'Habiba' de best bekenen videoclip in Nederland aller tijden (de teller staat inmiddels op 57 miljoen views). Daarna volgde er nog vele succesvolle samenwerkingen met: Lil kleine, Bizzey, Sevn Alias en vele andere grote namen.
 

Boef boeken doe je bij Viking Entertainment!

Boef boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Boef boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Boef boeken
Boef boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095