Klanttevredenheid
9
Yes-R boeken

Wil je Yes-R boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yes-R voor een evenement.

Biografie Yes-R

Yes-R (1986), begon al op 16 jarige leeftijd met rappen. In 2005 brak hij door met de single “Stel je voor” featuring Baas B. Hoewel dit nummer hoog in de charts scoorde werd hij bij het grote publiek pas bekend toen hij samen met Ali B het nummer “Leipe Mocro Flavour” uitbracht. Dit nummer haalde een nummer 2 positie in zowel de TOP 40 als de MEGA TOP 50. We kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als "Rampeneren", "Hey Schatje", "Uit Elkaar" en zijn single "onbereikbaar".

In augustus 2005 werd zijn debuutalbum album ‘Mijn Pad’ gereleased. Van dit album verschenen de 3 singles Fissa, Mijn Pad en Mammie. Samen met zijn neef Ali B scoort Yes-R begin 2006 twee hits: ‘Ghetto’ (#2 in de charts) en ‘Rampeneren’ (#4 in de charts). Hij wint dit jaar een TMF award voor beste nieuwkomer. Hierna volgde de albums Zakenman deel 1 in 2007, gevolgd door Zakenman deel 2 een jaar later. Hij wint in 2009 de TMF Award voor beste Urban Act en is een van de meest bekeken Nederlandse artiesten op YouTube. Alleen al in 2011 zijn de video’s van Yes-R bijna 15 miljoen keer bekeken op YouTube. Hierdoor is hij de ongekroonde koning van het internet.

Naast rappen speelde Yes-R in drie films. Twee van deze films behaalden de gouden status. Op TV gaat het Yes-R ook voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het programma "Gek op jou", was hij te zien in ''Beste zangers van Nederland'' en in het eerste seizoen van Ali B op volle touren. In 2013 presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma "The Next Pop Talent". Tegenwoordig heeft hij zijn eigen programma op Zapp; Gek op jou!

Als vocalist op housenummers heeft Yes-R samen gewerkt met enkele grote producers. Daarnaast trad hij op met o.a. DJ Afrojack & DJ Chuckie.

Yes-R boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yes-R boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yes-R boeken

Persfoto's

Yes-R boeken?

EUR Prijs v.a. € 2995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yes-R boeken
Yes-R boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095