Klanttevredenheid
9
Kav Verhouzer boeken

Wil je Kav Verhouzer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kav Verhouzer voor een evenement.

Biografie Kav Verhouzer

Kav Verhouzer is de alias van DJ en producer Kasper Vrielink uit 's-Hertogenbosch en één van de drie Nederlandse Deep House pioniers naast Sam Feldt en De Hofnar; toevallig alle 3 uit Brabant. Kav Verhouzer scoorde wereldwijd met de singles 'Get What You Came For' feat. BullySongs en 'Hot Skin' met Sam Feldt die miljoenen keren werden gestreamd op Spotify en Soundcloud maar werd in Nederland pas écht bekend met de hitsingle 'Stap Voor Stap' met rapper Sjaak.

Nadat hij besloten had te stoppen als House-duo Luxion & Kav, waarmee hij samen met zijn partner-in-crime Koen van den Bijgaart enkele jaren Progressive House produceerden en releases uitbracht op Housepital Records, werd een nieuwe alias geboren: Kav Verhouzer!


KAV VERHOUZER BOEKEN VOOR EEN FESTIVAL OF STUDENTENFEEST?


Kav Verhouzer sloeg een andere weg in door verschillende Deep House bootlegs te maken van bekende hitsingles waaronder 'The Korgis - Everybody's Gotta Learn Sometime', 'Rihanna - Stay' en 'Superman Lovers - Sunshine'. Maar kreeg pas echt naamsbekendheid op Soundcloud dankzij zijn remix van De Hofnar's Zonnestraal en 'Mr Probz - Waves', die miljoenen keren werd gestreamd. Kav Verhouzer was inmiddels een graag geziene gast op diverse studentenfeesten, lustrums en disputen. Studerend Nederland boekte Kav Verhouzer in elke uithoek van ons koude kikkerlandje.
 

KAV VERHOUZER - VOETJES VAN DE VLOER


In 2014 trok Kav Verhouzer de stoute schoenen aan en begon naast de bekende bootlegs en remixes zijn eigen exclusieve producties naar een hoger niveau te tillen. Zijn  eerste officiële release uitgebracht op Epic Amsterdam van Sony genaamd: 'Voetjes Van De Vloer' feat. Sophie was de eerste Deep House track waarin een Nederlandse vocal te horen was. Voetjes Van De Vloer werd ontdekt door 3FM DJ Domien Verschuuren. Hij pakte de single op waardoor enkele radiostations waaronder SLAM! volgde, tot frustratie van het label Spinnin' Records. Spinnin' was precies hetzelfde van plan om de eerste Nederlandstalig Deep House track uit te brengen maar dan met de DJ's Sam Feldt & De Hofnar die de single 'Zolang Heb Ik Jou Heb' (met de sample 'Zelfs Je Naam Is Mooi' van Henk Westbroek) in het najaar van 2014 zouden releasen. Omdat Kav Verhouzer 'Voetjes Van De Vloer' in het voorjaar van 2014 uitbracht, werd 'Zolang Ik Jou Heb' verschoven in de planning en vroegtijdig gelanceerd door het label Spinnin' Records. Vanaf dat moment is het hard gegaan met Kav Verhouzer.


KAV VERHOUZER - INTERNATIONAL DJ & PRODUCER


Ondanks zijn eerste release bleef de naamsbekendheid van Kav Verhouzer vooral in het studentencircuit hangen. De samenwerking 'Hot Skin' met Sam Feldt zorgde wereldwijd voor verandering. Kav Verhouzer trad vaker in het buitenland op dan in zijn eigen Nederland. Zo stond hij meerdere malen in Oostenrijk, Noorwegen, Malta, Frankrijk, Indonesië, Colombia en tourde vele malen door Brazilië samen met mede Deep House pionier De Hofnar.


KAV VERHOUZER FT. SJAAK - STAP VOOR STAP


Wereldwijd kreeg Kav Verhouzer een sterrenstatus voornamelijk met zijn laatste melodieuze Deep House Single 'Get What You Came For', een samenwerking met zanger BullySongs (schrijver van Armin van Buuren's 'Blah Blah Blah').
Zijn échte grote doorbraak in Nederland begon in de zomer van 2018. Met zijn hitsingle 'Stap Voor Stap' bestormden Kav Verhouzer samen met rapper Sjaak alle hitlijsten inclusief de Nederlandse Top 40 ging hij viral op Spotify. Stap Voor Stap is een regelrechte hit die dagelijks meerdere malen voorbij komt op Radio 538, Q Music, SLAM!, 3FM & vele meer. Inmiddels is Stap Voor Stap op Spotify al meer dan 15 miljoen keer gestreamd.
 

KAV VERHOUZER & SJAAK & JEBROER - TURBO

De opvolger van 'Stap voor Stap' genaamd 'Turbo' klapt nét zo hard weer de hitlijsten binnen en wordt blauw gedraaid door Radio 538 en Rob Stenders op Radio 2. Turbo is een heerlijke House beuker waarop rappers Sjaak en Jebroer de vocalen verzorgen. Turbo is net als Stap Voor Stap uitgebracht op het label Armada (van Armin van Buuren).
 
 
 

HEDEN

Met zijn remix van "If You Had My Love", die meer dan 50 miljoen streams op Spotify behaalde, heeft Kav Verhouzer bewezen dat zijn creativiteit en unieke sound de harten van een wereldwijd publiek kan veroveren. Zijn muzikale reis is doordrenkt met een verlangen om een vleugje gezelligheid naar de dansvloeren te brengen.

Naast zijn muziek is Kav Verhouzer ook een bekend gezicht op TikTok, waar zijn populaire show "Kavetaria Life” zijn passie voor culinaire ontdekkingen in de Nederlandse snackbars toont.

Kav Verhouzer blijft niet alleen grenzen verleggen in de Nederlandse house scene, maar brengt ook een unieke mix van bruisende energie en warmte met zich mee. Zijn vermogen om muziek en gezelligheid te combineren, maakt hem niet alleen een gewaardeerde artiest maar ook een ware entertainer.

 

 

Kav Verhouzer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kav Verhouzer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de House DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kav Verhouzer boeken
Kav Verhouzer boeken
Kav Verhouzer boeken
Kav Verhouzer boeken

Kav Verhouzer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kav Verhouzer boeken
Kav Verhouzer boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095