Klanttevredenheid
9
De Hofnar boeken

Wil je De Hofnar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Hofnar voor een evenement.

Biografie De Hofnar

De Hofnar, alias voor de uit Tilburg afkomstige Jeroen Maas, begon al vroeg met muziek produceren. Als grote fan van de Sneakerz sound uit 2007 verloor hij daarna zijn interesse in de house muziek door de ontwikkeling van Big Room en EDM. De Hofnar is naast Sam Feldt en Kav Verhouzer, één van de drie Nederlandse Deep House pioniers.

De producties en DJ sets van o.a. Joris Delacroix en Bakermat zorgde ervoor dat zijn liefde voor House muziek weer terug kwam. De Hofnar zegt: “Deep House was echt een eye opener voor mij. Het deed mij eraan herinneren waarom ik van Dance muziek houd.’’ Dit vertaalde hij naar zijn eigen producties waarin hij Melodische Deep House samen bracht.
 

DE HOFNAR BOEKEN VOOR EEN FESTIVAL OF STUDENTENFEEST?


De Hofnar werd in 2014 internationaal bekend met zijn tracks ‘Zonnestraal‘, ‘Bloesem‘ (met Sam Feldt) en ‘All Of Me‘ (Bootleg). Hierna volgden releases op het label Armada, Sony en Universal. Met officiële remixes voor de grootste der aarde als Tiësto, Armin van Buuren en Laidback Luke voegde hij zich tot een select gezelschap; sindsdien tourt hij de hele wereld over.

In 2013 zag zijn debuutsingle “Oxas“ het daglicht, in samenwerking met Gamper & Dadoni, die uitgebracht werd op MGM Records. Deze plaat zit inmiddels over 20 miljoen plays op Spotify. Kort hierna was het tijd voor zijn eerste EP: “Zonnestraal” die werd gereleased op Crosswalk, de single “Zonnestraal” werd later door Kav Verhouzer geremixed. Deze remix haalde meer dan 6 miljoen plays op Spotify en Soundcloud.

Daarnaast had hij natuurlijk ook zijn bekende remixes van Same Love (Macklemore), All of Me (John Legend), die meer dan 15 miljoen plays op Youtube en Soundcloud hebben en worden gesupport door Tiësto, Oliver Heldens en mede Melodic Deep House pionier Sam Feldt.
 

DE HOFNAR - INTERNATIONAL DJ & PRODUCER


Na de release van ‘Bloesem’ met Sam Feldt op Spinnin’ Deep, bracht hij meerdere remixes op Armada, Sony, Universal en Warner en werd het tijd voor een collab met de Zuid Afrikaanse live act Goodluck. Het nummer ‘Back In The Day’, uitgebracht op Armada Deep, kwam in Zuid Afrika op nummer 1 in de charts in de zomer van 2016.

Al vanaf 2014 is De Hofnar non-stop aan het toeren door Europa en speelde hij al op grote festivals zoals Paaspop, Extrema Outdoor en 7th Sunday. Snel hierna volgde Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Dit was nog niet alles want snel kwamen er aanvragen van Tiësto, Laidback Luke, Armin van Buuren en Pete Tong voor het maken van officiële remixes voor hun tracks. De Hofnar: ‘’Het is echt een fantastisch gevoel als zulke legends je vragen om een remix te maken. Ik kan het nog steeds niet geloven’’.

De Hofnar doet zijn naam eer aan en ziet zichzelf als iemand die het publiek voorziet van vreugde en plezier. Hierdoor ook de keuze voor zijn naam. Zijn slogan is niet voor niks: You’re the kings and queens and I’m just here to entertain you.’’
Deze verwijzing komt ook terug bij de naam van zijn album ‘’King’s and Queens’’. Het eerste nummer hiervan werd uitgebracht in 2017 op Armada en waarvan de laatste tracks in 2018 werden gelanceerd. Dit was niet zonder resultaat want al binnen een paar maanden waren er miljoenen plays op Spotify en werd de radio gehaald in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Brazilië en Engeland waar hij werd gepremieerd op BBC Radio 1.


De Hofnar boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Hofnar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Hofnar boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Hofnar boeken
De Hofnar boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095