Klanttevredenheid
9
Sjaak

Wil je Sjaak boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjaak voor een evenement.

Biografie Sjaak

Sjaak is absoluut geen onbekende; de Amsterdamse rapper maakt al jaren underground furore met zijn straatraps en tegelijkertijd gooit hij hoge ogen met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partyquad. Bekend van grote hits als; Krokobil (met Yellow Claw & Mr. Polska), Wat Is Er!? (met Appa), Hasselhoff (ft. Wantigga & Dennis Brugman), Helemaal Naar De Klote (ft. Sjaak & Jayh), de zomerknaller Weekend en dit jaar kwam hij samen met Giocatori, Lil Kleine, Ronnie Flex met de track Alleen.

Het succes motiveert Sjaak opnieuw de studio in te duiken voor nieuwe muziek, deze week bracht hij onder de naam Strijder Systeem de track Up All Night uit! En er komt meer... be prepared!
 

Kav Verhouzer & Sjaak

Na het succes van hun eerste plaat 'Stap voor Stap' kon een verdere samenwerking niet uitblijven. Deze keer in samenwerking met Kav Verhouzer en Jebroer, check nu de nieuwe video van 'Turbo' hieronder. 

Na het megasucces van Stap Voor Stap met Kav Verhouzer heeft SJAAK waardige opvolgers gemaakt zoals Wifen met Bizzey en Pipperdepap met Tony Junior. SJAAK was vorig jaar ook te zien in de grote bioscopen met een rol in de film De Belofte van Pisa.

Nu heeft Sjaak een hit te pakken met Trompetisto.

Sjaak boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sjaak boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sjaak
Sjaak

Sjaak boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sjaak
Sjaak
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095