Klanttevredenheid
9
Ronnie Flex

Wil je Ronnie Flex boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronnie Flex voor een evenement.

Biografie Ronnie Flex

Ronnie Flex is de alias van Ronell Langston Plasschaert. Ronnie Flex is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten.

Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’ met Lil Kleine, 'Blijf Bij Mij' en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album 'Rémi' (2017) is beloond met een Edison voor 'Beste Album' en 'Beste Hiphop'. In het juryrapport van deze meest prestigieuzemuziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk' genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer 'Fan'.

Samen met de band Deuxperience tourde hij sinds 2017 door Nederland. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop enLowlands ontvingen lovende recensies. In het najaar van 2017 ging de Rémi-tour van start. Zeven uitverkochte shows,met als grand finale twee keer een bomvol Paradiso. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige bandkomen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie.Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Ronnie Flex boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ronnie Flex boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ronnie Flex boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ronnie Flex
Ronnie Flex
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095