Klanttevredenheid
9
Giocatori

Wil je Giocatori boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Giocatori voor een evenement.

Biografie Giocatori

Wanneer je Giocatori uitnodigt op je evenement kun een verpletterende mix verwachten van House, Trap, Hip Hop, Hardstyle, Electro en Dubstep. Het Eclectic duo bestaat uit Celvin en Dennis en ze zijn bezig met een muzikale opmars. Zo begonnen ze jaren geleden als clubavond waar toendertijd Lil Kleine nog onderdeel maakte van het trio. Tegenwoordig is Giocatori uitgegroeid tot één van de meest creatieve en vernieuwende DJ acts van nu.

Giocatori boeken voor je festival, feesttent of clubavond?


Giocatori is een energieke formatie die nooit teleurstelt. Het drietal stond al op grote festivals, namelijk Solar Weekend, Dream Village, Hotspot, Defqon 1, Weekend Magnifiek, Day Dream (waar ze een closing set draaiden) en als klap op de vuurpijl stonden ze op het festival der festivals Tomorrowland. De tracklist voor clubs en festivals van het trio is zeer divers. Wat het trio zo goed maakt, is dat ze out of the box denken. Giocatori heeft een perfecte cross-over van allerlei genres die ze samenvoegen tot een pittige mix die het vrouwelijk en het mannelijk publiek aanspreekt.De sound van de heren wordt niet alleen gewaardeerd door het grote publiek, ook door labels en artiesten worden ze erkend. Via Top Notch zijn er twee officiële remixen uitgebracht (Maak Money en Drankje) en van DJ’s zoals Headhunterz (Hard With Style) krijgen zij ook support. Giocatori bracht eind 2014 hun eerste muzikale heldendaad uit: MV met Sjaak en Bokoesam. Dit was enkel een voorproefje voor wat 2015 nog ging brengen. De maandelijkse label avonden, die Giocatori onder eigen naam organiseert, zijn in 2015 doorgetrokken naar hostings op festivals, waar ze een eigen stage programmeerde. Het is geen geheim meer, Giocatori is er om te blijven en te heersen. Bekijk hier de video’s van Giocatori. Door Giocatori te boeken sta je absoluut niet stil en dat komt door de verleidelijke variatie van muziek en de geweldige interactie met de crowd. Of het nu een festival of een club is, als ze gaan, gaan ze hard!

Giocatori boeken doe je bij Viking Entertainment!

Giocatori boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Eclectic DJ's. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Giocatori

Giocatori boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Giocatori
Giocatori
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095