Klanttevredenheid
9
Vinylson

Wil je Vinylson boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vinylson voor een evenement.

Biografie Vinylson

Vinylson draait plaatjes voor de sfeer! Honderden oude singeltjes en elpees die af en toe nog heerlijk kraken, soms overslaan en nog echt authentiek klinken! De echte warme vinyl-sound! Met de originele Technics draaitafels, die stammen uit de 80's en waar vele bekende DJ's uit die tijd nog mee hebben gewerkt!

Vinylson boeken op jouw feest

Terug naar vroeger, beleef de sfeer van weleer en geniet en zing mee met de hits uit de jaren 60, 70 en 80 met heel veel 'O ja..' momenten! Vinylson draait gezellig en commercieel, het liefst tijdens feesten, festivals, recepties, restaurants, terrassen en andere plaatsen waar een nostalgische sfeer gewenst is! Herinnert u zich deze nog-nog..?!

Vinylson kan zelf zijn draaitafels en sfeervolle booth meenemen of gebruik maken van een aanwezige installatie. In overleg en tegen kleine meerprijs is het mogelijk om Vinylson te boeken in combinatie met een muziek bingo!

Een greep uit de vele mogelijkheden:

-> privéfeesten
-> cafés
-> eighties party
-> terrassen
-> festivals
-> verenigingen
-> vinyl muziek-bingo

Vinylson boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vinylson boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze vinyl-DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vinylson boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vinylson
Vinylson
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095