Klanttevredenheid
9
Verdraaid Vinyl

Wil je Verdraaid Vinyl boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Verdraaid Vinyl voor een evenement.

Biografie Verdraaid Vinyl

Verdraaid Vinly is weer actief zoals van ouds. De broers Victor en Reinier draaien net zoals vroeger hun Vinly collectie. Victor en Reinier zijn enorm hip echter blijven ze bij hun Vinly collectie. 

Verdraaid Vinyl boeken

Het avontuur van Victor en Reinier begon toen ze van een oom een platenspeler kregen op hun vierde verjaardag. Toen Victor en Reinier verkering kregen tijdens hun jeugd ging de aandacht uit naar vriendinnen Vera en Veronique en stapte de broers over tot knuffelrock cover cd's. 

Na het aandringen van een vriend om hun Vinly collectie weer te draaien begon het bij de broers weer te kriebelen. De broers vonden elkaar weer met hun draai passie na het verbreken van hun relaties. 

Boekingen voor Verdraaid Vinyl

De broers Victor en Reinier van Verdraaid Vinyl draain de beste Vinyl en staan ook open tijdens een optreden op Vinyl van andere te draaien en er een verdraaid mooie avond van te maken.

Verdraaid Vinyl boeken doe je bij Viking Entertainment!

Verdraaid Vinyl boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ's. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Persfoto's

Verdraaid Vinyl boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Verdraaid Vinyl
Verdraaid Vinyl
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095