Klanttevredenheid
9
Ali B boeken

Wil je Ali B boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ali B voor een evenement.

Biografie Ali B

Ali B is een man met een serieuze boodschap, maar hij is ook de man van de lach. Ali B combineert rap met komedie en ziet zichzelf als een rasechte straatentertainer. Een rapper die de nederhop naar een ander level heeft getild. 

Door Osdorp Posse raakt hij bekend met de hiphop. Hij leert de rhymes van de nummers van Osdorp Posse uit zijn hoofd en ontwikkelt zo een nieuw talent: rappen.
 

Knuffelmarrokaan 

Je kunt 2004 echt het jaar van Ali B noemen. Hij treedt maar liefst zes keer op in een uitverkochte Kuip tijdens de Zien tour van Borsato. Het album Leven van de straat wordt het best verkochte hiphopalbum van 2004. . Hij scoort een nummer een hit met Marco Borsato met het nummer “Wat zou je doen”. Hij sleept de ene prijs na de andere prijs in de wacht. Zo heeft hij een Essent Award, de Megaward, een Zilveren Harp, de Popprijs, Dutch Urban Award en twee Mobo awards en een TMF Award gewonnen. Hierna volgen hits als 'Leipe Mocro Flavour', 'Ghetto', 'Rampeneren' en 'Groupie Love'. Ook werkte hij veel samen met zijn neef Yes-R en Brace. 
 

Ali B Op Volle Touren 

Het programma 'Ali B op volle touren' wordt ontwikkeld. In dit programma bezoekt Ali met een collega rapper een Golden Oldie. Geïnspireerdt door elkaars grootste hits maken de artiesten een nummer voor elkaar. 

Het meest recente nummer van ALi B is 'Let's Go' feat. Kenny B & Brace.

Ali B boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ali B boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ali B boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ali B boeken
Ali B boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095