Klanttevredenheid
9
Maan

Wil je Maan boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Maan voor een evenement.

Biografie Maan

Maan de Steenwinkel beter bekend als Maan, won in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland. Ze komt uit een creatief gezin en vult haar dagen ook met zangles, dansles, pianoles en toneel. Na het gymnasium neemt ze een tussenjaar om zich volledig op muziek te storten.

Winnares The Voice of Holland

In 2015 werd Maan kandidaat voor The voice of Holland en kwam in het team van Marco Borsato. Ze betoverde de kijkers met haar unieke stemgeluid, mooie verschijning en nummers als ‘The Power Of Love’, ‘Halo’, ‘Holy Grail’ en ‘How Deep Is Your Love’. Op 29 januari 2016 won ze de finale van achtereenvolgens Jennie Lena, Brace en Dave Vermeulen. Haar eerste single, genaamd ‘Perfect World’, is geproduceerd door niemand minder dan deejay Hardwell! Op 1 april ontving Maan uit handen van Hardwell een gouden award voor deze single. Dezelfde dag verscheen ook haar tweede single ‘Ride It’, die geproduceerd werd door Project Money.

Nederlandstalige album in samenwerking met Anouk 

Inmiddels is Maan niet meer weg te denken in de Nederlandse hitlijsten, met nummers als: 'Hij is van mij', 'Lief zoals je bent', 'Blijf bij mij'. Daarnaast schreef zij samen met niemand minder dan Anouk haar eerste Nederlandstalige album. Ook was zij te gast bij de uitverkochte shows van Marco Borsato in De Kuip. Zij heeft al vele succesvolle samenwerkingen op haar naam staat met o.a. Ronnie Flex, Tabitha en Bizzey

Maan boeken doe je bij Viking Entertainment!

Maan boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Maan

Maan boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Maan
Maan
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095