Klanttevredenheid
9
Dave Vermeulen boeken

Wil je Dave Vermeulen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave Vermeulen voor een evenement.

Biografie Dave Vermeulen

Dave Vermeulen van de The Voice of Holland boeken? Dan doe je dit bij Viking Entertainment.

Deze jonge Brabander was een unieke finalist van The Voice of Holland. Een stem waar je graag naar luistert met een randje die richting de rauwe kant gaat. Hoe begon het allemaal dat uiteindelijk heeft geleidt dat hij in de finale terecht kwam? Dave startte zijn blind audition met een gitaarnummer. Door deze auditie lukte hem om 3 van de 4 stoelen om te draaien, namelijk die van Sanne (Miss Montreal), Ali B en Marco Borsato. Daarna werd Dave al snel als favoriete gezien in de opvolgende shows. Elke keer wist hij een stapje verder in deze zoektocht en lag de eerste plek bijna voor het oprapen.

Helaas wist Dave zich niet uit te roep tot The Voice of Holland maar mag hij zich met een tweede plaats een goede winnaar te noemen. Natuurlijk wilde Dave winnen, maar zijn doel was meer om niet als eerste af te vallen. “Want dan mocht je je eigen nummer niet spelen. En dat was juist mijn belangrijkste doel”, aldus een trotste Dave in een interview met het ED. “Misschien is dat voor mij wel de beste plek” zegt Dave over zijn tweede plek. “Maan (de winnares van The Voice) is nog wel een paar dagen druk met televisie-optredens. Maar ik wil vooral muziek maken. Dus ik vind het niet erg dat ik al die verplichtingen misloop”. Dave Vermeulen is dus vanaf nu te boeken voor optredens door heel het land. Vraag bij Viking Entertainment vrijblijvend en beschikbaarheid op om Dave te boeken voor jouw evenement. Bekijk hier de video's van Dave Vermeulen

Dave Vermeulen Boeken- Voltage
Dave Vermeulen boeken voor je evenement, haal een goede artiest in huis die in de loop der jaren ook al veel ervaring heeft opgebouwd. Dave is namelijk ook de leadzanger van zijn eigen band genaamd Voltage. Deze band speelt voornamelijk blues en rock 'n' roll. Door een verloren weddenschap heeft Dave zich op gegegeven voor een auditie voor TVOH. Toch heeft zijn deelname veel opgeleverd en kan hij verder werken aan het totaalplaatje van hem en zijn band. 
 

Dave Vermeulen boeken - Viking Entertainment

Dave Vermeulen kun je boeken bij Viking Entertainment. Viking Entertainment werkt al meer dan 40 jaar met 25 medewerkers aan programma’s voor schillende soorten evenementen. Viking Entertainment kan ook voor jou een betrouwbare partner zijn voor het boeken van Dave Vermeulen.  

Dave Vermeulen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dave Vermeulen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dave Vermeulen boeken

Dave Vermeulen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dave Vermeulen boeken
Dave Vermeulen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095