Klanttevredenheid
9
Rolf Sanchez

Wil je Rolf Sanchez boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rolf Sanchez voor een evenement.

Biografie Rolf Sanchez

Het begon allemaal op zijn 5de met een speelgoedgitaartje. Op school had hij een bijrol in de schoolmusical als schoonmaker en stond alvast zijn partijtje in te zingen op het toilet. Totdat zijn juffrouw dit hoorde en vervolgens werd de bijrol DE hoofdrol.
 

Rolf Sanchez boeken

In 2011 deed hij mee aan X-factor. De protegé van Gordon wist zich tussen het soul-, R&B- en rockgeweld te onderscheiden met zijn Spaanstalige nummers en werd 3e. Met een Dominicaanse achtergrond niet helemaal vreemd natuurlijk. De 20-jarige Rolf spreekt en zingt vloeiend Spaans en dan is een vergelijking met Enrique Iglesias en Marc Anthony snel gemaakt. Alle vergelijkingen met de grote der aarde zijn geweldig, maar Rolf trekt zijn eigen plan. Gordon noemt hem dan wel 1 van de beste stemmen van Nederland. Maar naast een goede stem is Rolf ook erg muzikaal en probeert van ieder nummer een echt ' Rolf Sanchez' nummer te maken.

En dit is ook aan de andere kant van de wereld niet onopgemerkt gebleven. Via YouTube kwam het X-Factor filmpje waarin Rolf het nummer "Yo No Se Mañana" zingt, onder ogen van Marcos Hernandez. De producer van o.a. Grammy Award Winnar Juan luis Guerra en Jose Feliciano was "impressed" . Via Jorge Taveras, een andere grote naam in de Latijns Amerikaanse muziekindustrie namen ze contact op. 'When I heard him sing for the first time I was very impressed by his God given talent. He has a great feeling and ear for the music and transmits it as one suppose to. He has the world on his feet and I want to work with him'. Dit leverde de Spaanse versie van zijn "Last Flight To Paris" op".
 

Boekingen Rolf Sanchez

Rolf zet zich als ambassadeur van Hi5 in om mensen in te laten zien, dat ongeacht wie ze zijn en waar ze vandaan komen, het recht hebben om te slagen in het leven. "Ik moedig iedereen aan om groot te dromen. Zonder een droom of doel ga je doelloos door het leven"  aldus Rolf.

Rolf staat voor goed gezongen popnummers met net dat ietsjes meer. Jong en Oud weet hij met zijn mix van ballads en up-tempo nummers, in het Spaans en Engels te entertainen en te raken in het hart. Rolf is een entertainer in hart en ziel en staat voor een muzikale, - interactieve show.

Rolf Sanchez boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rolf Sanchez boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rolf Sanchez
Rolf Sanchez
Rolf Sanchez
Rolf Sanchez

Rolf Sanchez boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rolf Sanchez
Rolf Sanchez
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095